Blogg

FIRE BILDER; selvdigger


Haha, bare noen bilder jeg har tatt i dag. Har ikke så mye å blogge om. Kanskje kommer det en videoblogg i morgen eller etterpå!

 

BLOGGEN TIL SØSTRA MI

Hei. har ikke blogget på noen dager fordi jeg har hatt mye å gjøre. skole og vært på trafikalt grunnkurs torsdag, fredag, lørdag og i går. Syns faktisk det var gøy på trafikalt og ikke så kjedelig som jeg trodde det skulle være. Har også fått noen nye venner som er kjempe koslig.

Men det jeg skulle si. Var at søstra mi har laget seg blogg. Hun blogger om det meste, i tilegg er hun reiseleder og bor på gran canaria så det er ikke en helt vanlig blogg. Dere kan komme til bloggen hennes ved å trykke HER (direktelink)

 

TRAFIKALT GRUNNKURS

Dette innlegget er forhåndsskrevet.

Hei. Nå sitter jeg på jobb, dro rett fra praksis og hit. Har en hektisk dag i dag, så tror ikke jeg får tid til å blogge noe mere senere. Først har jeg vært på skolen eller i praksis, så dro jeg rett på jobb og klokken halv 6 skal jeg på trafikalt grunnkurs, noe jeg skal på fredag og lørdag også. Slenger bare med ett bilde så blogger jeg mere i morgen forhåpentligvis.

Hva gjør du i dag? Har du tatt trafikalt grunnkurs?


et bilde fra i høst når jeg var på fridays med noen av jentene i klassen. Linda & meg!

MYE Å GJØRE

Hei, blogget ikke i går fordi jeg sluttet sent på skolen og når jeg kom hjem dro jeg på ikea med søstrene mine. Vi kjøpte stellebord og litt diverse andre ting, vet ikke om jeg har fortalt det på bloggen men jeg skal i allefall bli tante i mai. Gleder meg utrolig mye. Så etter at vi hadde vært på ikea dro vi hjem til søstra mi og monterte bordet. Var utrolig fint faktisk. Så kom jeg hjem veldig sent å da orket jeg ikke noe blogging. Litt senere i dag skal jeg på jobb, så vet ikke om jeg blogger mere, men kanskje. Skal i allefall skjerpe meg å prøve å blogge mere.


bilde er fra forrige uke

Får utrolig mange kommentarer på bloggen for tiden. Tusen takk til alle sammen, er så utrolig hyggelig!

GAVER

Hei, i går kom jo søstra mi hjem fra Gran Canaria, utrolig koslig å se henne igjen. Fikk noen gaver fra henne og er super fornøyd med alt sammen.Genser fra ZARA


Shorts fra BLANCO


Shorts fra PULL & BEAR


Jakke fra ZARA

 

DA DRAR JEG TIL GARDERMOEN

Skulle ønske jeg kunne si at jeg dro dit for å reise til syden eller noe sånt. Men jeg drar dit for å hente søsteren min. Har ikke sett henne på et halvt år. Har selvfølgelig skypet og sånn, men det er ikke det samme. Så jeg gleder meg kjempe masse til å se henne igjen. Blir så koslig å ha henne hjemme for en liten stund, bare dumt at ferien min snart er ferdig. Jaja, nå må jeg løpe, vi blogges mere senere!


To bilder fra Bulgaria i sommer. Dere har sikkert sett dem på bloggen tidligere!

DAG 4

Dag 4 - Syv fobier/frykter

Har egentlig ikke så mange frykter eller fobier tror jeg men:

  1. Edderkopper
  2. Skumle lyder /haha/
  3. Ute alene om kvelden er i allefall noe jeg er redd for.
  4. Redd for å sitte fast i trange steder.

Ja, jeg kommer egentlig ikke med på noe mere jeg!

skirt
//weheartit

 

JEG BADER I KLÆR

Har vært flink i dag. Først dro jeg på jobb og når jeg kom hjem begynnte jeg å rydde i skapet mitt. Hadde faktisk masse klær jeg hadde glemt at jeg hadde.Fikk også kastet litt som jeg vet at jeg aldri kommer til å bruke igjen.


BRAID

Prøvde ut en ny flette i dag. Syns selv det var litt kult.

Har du sett eller prøvd en sånn flette før?

 

HARRYTUR

Hei. I dag sto jeg opp kjempe tidlig. Jeg og mamma dro til sverige for å handle litt. Endte ikke opp med så mye til meg selv. Men er fornøyd med kjøpene. Fikk kjøpt et pudder, fliseklemmere / lusespenner (eller hva det heter) og litt godteri selvfølgelig til meg selv. Fikk også kjøpt noen gaver jeg trengte også kjøpte vi mat og sånn ting det er vanlig å kjøpe i sverige. Når jeg kom hjem fikk jeg besøk av en venninde og vi har bare slappet av, snakket og sett på litt forskjellige bilder. Derfor har jeg ikke blogget tidligere.


Hihi, sånn ser jeg ut akuratt nå. Vi blogges i morgen.

Fridays

Mobil blogging

Hei. Dro som sagt til byen med jentene (Anna og Madelen) lenge siden jeg har vært med dem, så det var koslig. Vi dro rundt 3 tiden. Først tittet vi i butikker men ingen av oss endte opp med noe nytt. Vi endte opp på fridays i Karl Johan og spiste kjempe god mat som vanlig. Ble bare Jack daniels burger og brownie til desert på oss. men det er utrolig godt. Her er noen få bilder fra dagen. Kanskje jeg poster dagens outfit i morgen!

DAG 3

Dette innlegget er forhåndsskrevet. Nå er jeg på vei til byen, skal på fridays med to venninder. Blogger mere om det i kveld.

Dag 3 - Åtte ting som irriterer deg


Når t-bane / buss er forsinket og jeg har dårlig tid.
At folk maser når jeg er sliten, haha.
Drama.
Når jeg ikke har noe å ha på meg.
Når mobilen er tom for strøm.
Når noen avbryter meg. blir i allefall irritert
Å stå opp når jeg sover kjempe godt. haha
Når folk ikke holder det de lover.

WORKING SUNDAY

Hei, som sagt skulle jeg jobbe i dag også. Begynte rundt 15.30 - 16.00 tiden og var ferdig 18.15. Nå har jeg tent stearinlys på rommet. Tatt på meg noen deilige klær å sitter godt plassert i senga mi. Har ingen planer utover kvelden så blir nok bare å slappe av og se på noe koslig på tv.Bildene er ikke redigert. Veldig fin i dag!

Hva skal dere resten av kvelden?

DAG 2

Dag 2 - Ni ting du gjør hver eneste dag

Pusser tenner
Spise
Sjekker facebook/ blogg/ snapchat/ instagram
Sminker meg (nesten hver dag i allefall)
Sove
Kle på meg
Ringer/sender meldinger
Hører på musikk
Ler

Var faktisk veldig vanskelig og komme på det. Men gjør selvfølgelig mere enn dette!

SATURDAY

I dag har jeg jobbet hele dagen, kom hjem for ikke så veldig lenge siden, er utrolig sliten. så nå blir det godt å bare slappe av med litt godteri og noe bra på tv'en. Må jobbe i morgen også fordi jeg har litt igjen. Blogger kanskje mer senere i kveld. Hvis ikke blir det i morgen! Sånn her ser jeg i allefall ut nå ? haha, fint hår!

DAG 1

Dag 1 - Et bilde av deg selv på ferie


Hahaha, kjempe fint!

 

VALENTINES DAY

Hei. Nå er jeg akuratt ferdig på praksis. Det er jo valentinsdagen i dag. Men siden jeg ikke har noe kjæreste eller noe skal jeg ikke noe spesielt i dag. Nå venter jeg på mamma som skal kjøre meg på jobb. Og etter det skal jeg øve på naturfags prøve som jeg har i morgen. Men til dere som har kjærste så får dere kose dere. Hihi

10 DAGER

Fant denne på en annen blogg, husker desverre ikke helt hva bloggen het, siden jeg klikket meg inn, så gikk jeg ut også jaa... Har prøvd noe lignende før, men det er en stund siden nå, så tenkte jeg skulle prøve igjen fordi det virker litt gøy.

 

Dag 1 - Et bilde av deg selv på ferie

Dag 2 - Ni ting du gjør hver eneste dag

Dag 3 - Åtte ting som irriterer deg

Dag 4 - Syv fobier/frykter

Dag 5 - Ditt høyeste ønske

Dag 6 - Fem ting du ikke kan leve uten

Dag 7 - Fire spesielle minner

Dag 8 - Vesken din

Dag 9 - Ditt drømmereisemål

Dag 10 - En person du kan stole på

TOAST

wow. for en overskrift. haha!

men nå har jeg nesten netopp kommet fra skolen, har laget meg toast og sitter bare å koser meg med den og musikk. Har ingen planer i kveld, noe som er veldig deilig. Men skal i allefall se på Idol og unge mødre. Flere som følger med på det? Tenkte også å trene litt, om jeg orker. Haha, har blitt så flink i det siste!HVILKET BILDE?

Hvilket bilde var finest?


Vet at de er redigert forskjellig. haha

 

FLINK JENTE

Hei, beklager at jeg ikke blogget i går. Jeg sluttet sent også brukte jeg hele dagen/kvelden på å øve til en prøve jeg hadde i dag. Nå sitter jeg bare og slapper av og ser på tv, vet ikke helt hva jeg ser på, haha. Etterpå skal jeg trene i allefall, men det er ikke før 22.00. Skal prøve og få laget noen innlegg jeg kan poste når jeg ikke har tid til å skrive.

Tumblr_mi14u9cqkp1qm1lg4o1_500_large

Nå skal jeg godkjenne kommentarer, så kanskje jeg blogger mere senere!

MORSDAG

I dag vil jeg bare si gratulerer med morsdagen til verdens beste mamma. Vi skal nok bare kose oss med god mat + kake, se på noe fint på tv, også skal vi på skitur i dag også, hehe. Vi pleier ikke å gjøre veldig mye på morsdagen annet enn at mamma får en gave fra meg, det gjør jeg alltid fordi jeg syns det er så koslig ❤ også spiser vi kake.
Hva gjør dere på morsdagen?

TELL ME YOUR SECRET

Denne her har jeg fått fra theereseee.blogg.no. Jeg syns det virket gøy, så da tenkte jeg å prøve det her også. Det det går ut på at du forteller meg en hemmelighet, så lager jeg et innlegg hvor jeg velger ut noen av hemmelighetene. Hvis det blir mange som vil være med på dette da. Du kan selvfølgelig være anonym.Så er du med?

 

SKITUR

Nå har jeg netopp kommet hjem, vært på skitur i dag. Vi gikk 9km eller noe. Men jeg blogger senere.


PRAKSIS

I dag har jeg vært i praksis. Det var koselig som alltid. Vi har spilt bingo og gjort litt forskjellig, også har jeg vært en liten tur på jobb. Nå skal jeg øve på en fremføring jeg har i morgen. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var fordi jeg var hos Linda og jobbet med/gjorde feridg denne fremføringen, også ble jeg der litt utover kvelden for å se på idol og unge mødre. Når jeg kom hjem var jeg så sliten så jeg bare gikk og la meg. Men her er i allefall noen bilder fra i dag.


TRENING!

Nå stikker jeg på trening. Har litt liten tid, så jeg blogger mere i morgen. Legger med disse fine bildene som er tatt nå netopp, haha. Veldig fine!

SUMMER 2012

Åh, som jeg savner sommeren 2012. Masse sol, bare slappe av, bade og være med gode venner. Satt å så på noen bilder fra sommerferien nå netopp. Og nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til sommer 2013. Her er noen bilder fra sommeren min, det her er selvfølgelig bare noen få av dem. Men uansett.
Ble litt tull med alle bildene.

 

Filmen i dag var forresten bra, den var kjempe søt, men også litt trist. Nå skal jeg bare spise middag og slappe av, før det er trening i kveld :)

GOD MORGEN!

I dag blir en utrolig deilig dag tror jeg. Vi starter med 4 timer naturfag, nei det er ikke deilig. Men etterpå skal vi (klassen) på kino, vi skal se historien om PI. Den ser utrolig søt ut, så jeg gleder meg. Ellers skal jeg på håndballtrening, men det er jo ikke før klokken 22.00 i kveld. Så jeg har jo god tid. Jeg blogger sikkert mere etter skolen.

Noen som har sett den filmen?

HATE MONDAYS

Ny uke, nye muligheter, og bare 4 dager til helg! ;)

JOBBE SØNDAG

Hei. I dag sov jeg faktisk til halv 1. Det er så deilig og sove lenge også la jeg meg ganske sent i går. I dag har jeg vært barnevakt for naboen min. Tre små jenter, det var veldig koslig. Når jeg kom hjem dro jeg å jobbet litt, så nå har jeg netopp kommet hjem. Fikk i allefall tjent litt penger i dag, så nå skal jeg bare slappe av og spise god mat.


hahah, fy så fine bilder!

Hva har du gjort i dag?

KOSEKVELD

I dag har jeg slappet av, vært i butikken og egentlig ikke gjort så mye. Spilte inn svarene på spørsmålsrunden i stad. Men vet ikke om jeg legger ut video eller om jeg tar det skriftlig. Synes det er så flaut å svare på video, haha. Men vi får se. Nå skal jeg kose meg, se på noe koslig på tv tenker jeg og bare kose meg med litt godteri.
 

 

 

 

 

skjønner ikke hva som skjedde med det siste bilde..

LAZY DAY

Hei. Nå sitter jeg og koser meg med is, bare slapper av i dag, har ikke så mange planer. Etterpå skal jeg prøve å spille inn en video, så får jeg se om den kommer ut i kveld eller i morgen! Hva slags video tror du jeg skal lage?

INSPIRASJON


inspirasjon (foreverteenager)glitter | TumblrTumblrLook of youngoutfit | TumblrUntitledKarin Pedersen - Blogg om hverdag og mote.✝ high heels ✝fashion in my soul ☮

Hadde ikke så mye og blogge om, så legger bare ut diss inspirasjonsbildene. Skal prøve å få laget en video som kommer ut i løpet av helgen!

NY HEADER


 

Ny header, lagde den selv. Hva synes dere? var den finere enn den gamle?

KONKURRANSER

Jeg har meldt meg på to konkurranser nå som jeg kom over for ikke så lenge siden. Begge to gir ut veldig fine premier.

Den ene konkurransen holdes av Kristine, hun har 4 forskjellige premier man kan velge mellom, noe som er utrolig bra. Du deltar veldig lett, og har like stor sjanse som alle andre for å vinne. Trykk HER for å komme til konkurransen!

Her er premiene du kan velge mellom på bloggen hennes, les mere HER Vil du vinne noe av dette, meld deg på du også :)

 

Den andre konkurransen jeg er med på er på denne bloggen HER

Jenta bak denne bloggen er Louise. Hun har en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 1000,- som du kan bruke en CEWE fotobok. Les mer på bloggen hennes :)

 

Skal du melde deg på noen av konkurransene?

SKOLE OG TRENING!

Hei. I dag har jeg bare hatt en vanlig laang skoledag. Så når jeg kom hjem spiste jeg middag, også sovnet jeg faktisk.

Resten av dagen skal jeg se på TV, skal se Trinny og Susanna - oppdrag Norge også skal jeg se Unge Mødre. Skal også på håndball trening i dag, som jeg sa i stad. Men den begynner ikke før klokken 22.00 i kveld. Gleder meg til å starte igjen. Lenge siden jeg har spilt håndball og en stund siden jeg har trent men, tror det skal gå bra :)

Savner i allefall denne gjengen! bildet ble veldig utydelig, jeg vet ikke hvorfor

TIRED and dot dot dot

Hei. I dag startet vi 10.00 på skolen, noe som var utrolig deilig, for da kunne jeg sove lenge. Vi så bare på en film som het Juno, jeg har sett den før også. Så bare pratet vi om den og fikk dra hjem igjen. Skulle egentlig slutte klokken 14.00 men vi fikk gå 13.00 i stedet. Så dro jeg på jobben, og der har jeg faktisk vært helt til nå. Så nå skal jeg lage meg noe mat. Så skal jeg slappe av resten av kvelden. Er utrolig sliten selvom jeg ikke har gjort så mye i dag.Hehe!

Hvis det er noen som har noe ønsker om hva jeg skal blogge om, så kom gjerne med tips!

Noen som har sett denne filmen?

 

WAVY HAIR

I går kveld etter at jeg dusjet flettet jeg håret. Så når jeg sto opp i dag, hadde jeg masse bølger i håret. Synes bølger er litt fint noen ganger jeg.

Hva synes du?


Fin Iphone kvalitet

I kveld er det premiere på ny sesong av Unge Mødre. Og ikke minst Idol. Det er noe jeg skal få med meg i allefall.  Blir gøy å se de nye deltakerne i Idol!

Flere som skal se Idol eller unge mødre?

A BORING DAY

Jeg er sikker på at det er ganske mange som kjenner seg igjen i det her, noe av det jeg synes er det vanskeligste med bloggingen, er overskriften. Overskriften skal jo liksom "fortelle" hva innlegget handler om, men det er absolutt ikke så lett. Noen fler som har det sånn?

Men i allefall. I dag skulle vi ha fagdag. (fagdag er sånn hvor vi har ett fag i 4 timer) Men læreren vår var syk, så vi bare fikk noen oppgaver og gjøre og ellers bare satt og ventet til det var friminutt. Utrolig kjipt når vi egentlig kunne vært hjemme å sovet i stedet. Og da hadde vi begynnt 12.30 i stedet for 08.30. Menmen, vi fant jo på noe selvfølgelig, men hadde vært bedre og sovet. Etter 12.30 hadde vi lærer da. Men nå er jeg i allefall hjemme og skal jobbe litt med en innlevering vi har til fredag. Senere i dag får vi besøk så jeg får se om det blir noe mere oppdatering i kveld. Hvis ikke kommer det i morgen.

Bare legger med noen bilder fra skolen jeg. haha!


Et fint bilde av Christina, hahah

Andrea har ikke venner!

 

Supernanny

Var som sagt barnevakt i stad, for to gutter og en stor hund. Var koslig det, men to smågutter lager mye liv, haha. Men det gikk selvfølgelig fint! Vi bare så på barnetv og spiste middag. Også spilte vi noe spill. Nå skal jeg snart legge meg for er utrolig sliten. Tok ikke så masse bilder, men her er de to som ble tatt. Hadde bare bilde av han ene!

KVELDEN

Nå har jeg netopp kommet hjem fra skolen, skal være barnevakt om 20 min, så må snart løpe. Blogger senere i kveld :)


haha, bare legger med et gammelt bilde, har ikke tid til å ta noe nytt nå!SØSTER I UTLANDET!

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om søsteren min som bor i utlandet, og det kan jeg selvfølgelig. Er ikke så mange som gjør det, men i allefall min søster har en ganske morsom jobb, som kan være interessant for noen.

Min søster heter Henriette, hun er 20 år og bor da ikke hjemme. Hun jobber som reiseleder, så nå for tiden bor hun i Gran Canaria og jobber der. Tidligere jobbet hun i Bulgaria. Hun har nå vært på Gran Canaria i ca. 4 måneder.

Dette er bilde fra jeg besøkte henne i Bulgaria i sommer!

I år var det en litt spesiell jul hos oss, siden Henriette ikke var hjemme, men det gikk selvfølgelig bra.

Vi skyper med henne ganske ofte, hvis ikke tekster vi eller ringer. Så det er ikke noe problem, vi snakker jo sammen hver eneste dag. Men det er rart og ikke ha henne hjemme også, siden hun alltid har vært hjemme hos oss. Jeg gleder meg kjempe masse siden hun kommer på ferie den 23. Februar. Det blir utrolig koslig. Da er det jo litt mere enn 5måneder siden jeg så henne sist. Så det blir bra. Hun har også valgt og slutte å jobbe i utlandet så en gang i April kommer hun kjem til oss. Noe som er enda bedre at hun skal bo i Norge igjen :)

Her er en liten video jeg lagde med bilder av oss!

Min søster er utrolig omtenksom, hun stiller alltid opp og støtter meg. Jeg er utrolig glad i søsteren min, og savner henne hver dag!!

Har du noen spørsmål angående åssen det er å være guide/ reiseleder i utlandet. Legg igjen en kommentar, så kan jeg få henne til å svare på det ?

Har også en annen søster som jeg er like glad i, var bare at jeg fikk spørsmål om å lage innlegg om denne søsteren :)

SATURDAY

 I dag våknet jeg ganske sent, det var utrolig deilig. La meg ikke så tidlig i går heller så.

Nå sitter jeg bare og slapper av før jeg skal møte noen venniner litt senere. I stad satt jeg sammen ett antrekk ganske fort på polyvore.comHva syns du?

Kunne du gått med dette?

Håper dere får en bra lørdag!

En utrolig kul konkurranse!

Da har jeg meldt meg på en konkurranse på mmathilde.blogg.no

I konkuransen kan du vinne en tangle teezer! Det er en hårbørste som jeg har hørt utrolig mye bra om. Jeg har faktisk ikke hørt noe dårlig om den enda. Derfor synes jeg denne konkurransen virket utrolig kul, med tanke på at det var en så bra premie.

Så vil du også vinne en sånn, meld deg på konkurransen hennes HER

Skal du melde deg på konkurransen? Hva synes du om Tangle Teezer?

Dagen i dag i går

Ble ikke noe mere blogging i går fordi jeg fikk besøk av noen venner. De var her ganske lenge og vi satt bare å slappet av. Det var koslig! I dag startet vi klokken 12 på skolen, så jeg kunne sove lenge, i tilegg hadde jeg god tid på morgningen, noe som var utrolig deilig. Vi var på teknisk museum med klassen i dag. Vi hørte på en guide i en time også ble det bare å gå rundt alene etterpå. Nå skal jeg bare slappe av litt, spise middag. Så skal jeg på møte med håndball laget etterpå :) her er noen bilder fra teknisk museum da, haha!

Design ++

Hei. Nå har jeg fikset litt på designet mitt. Rett og slett fordi jeg ble lei av det andre, og fordi jeg liker sånn grå aktige eller hvite farger på design.

Men den headeren jeg har nå, var bare noe jeg laget sånn fort bare for å ha noe der. Jeg skal selvfølgelig prøve å få til en bedre header etterhvert men foreløpig er det denne, så ikke bry dere om den.

Det var egentlig bare det jeg ville si. Så skal jeg prøve å få til ett inlegg til i kveld!

Hva syns du om det nye designet?


Hjemme spa!

I dag har jeg hatt en vanlig dag på skolen. Sluttet ganske sent, så når jeg kom hjem var jeg utrolig sliten. Jeg startet og lese litt til en prøve som jeg skal ha på onsdag, men orket ikke så veldig lenge, haha! Ellers har jeg bare drukket en kopp med kakao og krem, ah elsker det! Også har jeg fikset neglene mine ( bare filt dem og tatt på neglelakk) så tok jeg på meg ansitsmaske og tok en varm dusj. En bra start på uken i allefall!! Men nå skal jeg legge meg, godnatt :)

Vinnere av linkerunden!

Det var utrolig mange fine blogger som hadde meldt seg på. Men denne gangen skulle jeg bare velge ut 5 stykker. Så til dere som ikke blir linket denne gangen så kommer jeg sikkert til å ha det en annen gang også, om dere vil det!

Men i allefall. De jeg valgte ut denne gangen er:

1.  Emmasinblogg.blogg.no trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Emma blogger utrolig bra. Hun har et fint design, tar fine bilder og oppdaterer bloggen ofte. Hun blogger variert og har alt fra videoer, outfits, hverdag ++ mye mere. I tilegg har hun ett "show" som hun lager sammen med søsteren sin som dem kaller TGIF show. Dem legger ut en episode hver fredag og det er utrolig gøy å følge med på. Jeg syns alle burde sjekke ut bloggen hennes. Jeg har selv lest bloggen hennes i snart 1år.

2.  paulos.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Sandra er en utrolig søt jente som blogger om alt mulig. Sandra blogger om outfits, innkjøp og sin hverdag. Hun tar også veldig mange fine bilder som det er verdt og sjekke ut. På fritiden spiller hun fotball.

3.  pernilletroye.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Pernille er en jente som blogger om hverdagen sin. Hun begynnte å blogge for ikke så lenge siden, men har en utrolig bra blogg fordet. Hun tar utrolig fine bilder, noe som gjorde at jeg likte bloggen hennes. Hun deler også tips med leseerne, blant annet hårtips. På fritiden danser hun, noe som hun har drevet med lenge. Sjekk ut bloggen hennes.

4.  siljesmedheim.blogg.no trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Silje Merethe oppdaterer også bloggen sin ofte. Hun er 17år og går sitt andre år på medier og kommunikasjon, dette er noe som også gjør at hun tar utrolig fine bilder, som man kan se mye av på bloggen hennes. Silje har et ryddig design og jeg likte bloggen hennes. Hun oppdaterer ofte.

5.  heddasofie.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Hedda Sofie hadde også en utrolig fin blogg. Hun interesserer seg i sminke, mote og ta bilder. Hun er også flink til og lage nye inlegg, ofte! På bloggen hennes vil du nok lese om alt fra mote, sminke, hennes hverdag og mye mer. Hun legger også ut søte bilder!

 

Vil du bli linket?

Hei

Har ikke gjort noe spessielt i dag. Har ryddet rommet og bare slappet av. Har hatt besøk av søstra mi og sett på film!

Men i allefall, det jeg tenkte var at jeg skulle linke noen blogger. Jeg velger ut 5 blogger som jeg liker, også linker jeg dem i ett innlegg i på mandag. Høres det bra ut?

Har du lyst til å bli linket? Legg igjen blogg adressen din i kommentarfeltet!

 

Tilbake til hverdagen..

Ja, nå har jo skolen startet igjen. Ikke spessielt kult å stå opp tidlig. Hadde faktisk første prøve for i år i dag også! Den gikk egentlig helt greit, ikke superbra men.. Nå er det i allefall helg, så da kan jeg slappe av og sove lenge igjen! Jeg har egentlig ikke så mange planer i helgen, så vi får se hva jeg finner på. Ha en fin helg da dere!

Tilbake?

Jeg savner og blogge noen ganger. Er jo snart nesten ett år siden sist!

Tenkte å starte igjen nå, i allefall prøve for å se åssen det går. Hva tenker dere om det?

 

FERIE !!

Sykt deilig med ferie, har vært så mye prøver og innleveringer i det siste, så det er litt deilig nå.

Dagen har egentlig bare gått til soving, sov til 12.10 og resten av dagen har jeg slappet av,+ sett på film. -.- Tenker at det blir bedre når Anna kommer hjem fra gran canaria, og madde fra bergen.

I morgen skal jeg møte Thea (en venninde fra campingen) vi skal på storo sentret, og shoppe - så det blir bra. Mer oppdatering kommer sikkert i morgen, for nå skal jeg se på tv !


slenger med dette fine bilde av meg og Anna, siden vi var så utrolig fine her :)

MY NEW BAG !Kjøpte den på tirsdag, men har ikke blogget fordi jeg egentlig bare har brukt ferien og kost meg med venner :) utrolig koslig. Vesken er fra H&M og var på salg 150,- sykt bra plass i den !

Akuratt nå ser jeg på disney channel og koser meg med kakao, digg !

hva bruker dere ferien til ?

INNKJØP 20/2.2012


genser fra cubus -singlett fra bikbok -

topp fra veromoda -


Bukse fra cubus -


onedirection spesial, ææh sykt mange fine plakater fra narvesen - 59,90,-      // sminkefjerner fra H&M - 29,90


3 singletter fra cubus - usikker


kjede / usikker + ring / 49,90 fra Lindex

 

TRYVANN NESTE !

Da har jeg faktisk tid til et inlegg på morgningen, suprise !

hhaah, men i dag skal vi i tryvann med skolen, og stå på slalom ogsånt, hvis jeg klarer skal jeg filme litt med mobilen "bare kansje" også kansje det kommer en film. Men vi får se !
men nå må jeg snart løpe, så da snakkes vi kansje etterpå  ¨¨ har masse lekser i dag også -.-

FIKSEFIKSEFIKSE

Prøver og fikse litt design osv, blir aldri fornøyd, så vi får se om jeg blogger senere :)meg og Anna !

 

HEIHEIHEIEHEIHEIEHEHEIHEEIHEI

JEG ER FLINK MED OVERSKRIFTER !

Dagen i går gikk til kamp mot kjelsås, vi vant 26 - 19 ellerno ? også dro jeg hjem, fikset meg, også jobbet jeg litt igjen ( det kommer innlegg om hva jeg driver med, senere) etter det, var jeg og mamma og handlet og spiste litt, kos!! Så gikk kvelden til rydding av rommet, og se på tv med mami og papii. koslig !


ryddet alle hyllene mine - tok bare bilder av en, men uansett ! også fikset jeg sånne kurver som jeg kunne ha noe av sminken min i, og neglelakkene (desverre fant jeg ikke alle neglelakkene da, men )


idag har jeg slappet helt av, sov til halv 1 og siden har jeg bare sitti på pcèn, lest alle mulige facebook statuser, og gått en (?) tur med hunden min.. Jeg har også gjort norsk leksa, så flink som jeg er ! også skulle jeg egentlig også øvd til matteprøve men skjønnte ikke så mye, så ga opp det etterhvert ! :)

men vi snakkes i morgen, hvis jeg får tid. for nå blir det natta :)

blogge igjen?

Det er sånn at noen av mine kjære venner har spurt om jeg ikke kan blogge igjen / mere, selvfølgelig kan jeg det. Men selv synes jeg ikke at blogger en sånn superbra ! Men jeg skal blogge. Det skjer ikke så mye i hverdagen min, derfor har jeg ikke så mye og blogge om, men blogger hvis det skjer noe ? okei :) haha.. i allefall så har jeg fått meg jobb "kan fortelle mer om det senere" hvis dere er innteressert !

I går var jeg i allefall på Medie dagen, det var mye forskjellig snakk om medie ting. bl.a TVkampen Nettkampen & Aviskampen. Det var sånn at 7 stykker i klassen fikk være med, så jeg var en av de heldige, i og med at hun ene læreren er journalist så fikk vi altså lov til dette. hehe :)

Læreren vår intervjuet Geir Lippestad, advokaten til Anders Behring Breivik. Jeg må si at det var det morsomste. For min del var det andre litt for voksent. hehe. Men deilig og slippe vanlig skole og være med på dette :) 


litt dårlige bilder-.- menmenMalin & Anna <3

Ble litt kjedelig innlegg. men vi får se om det kommer noe bedre i morgen ! hahaha

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN !!

DEILIG MED EN LITEN PAUSE. DET ER FAKTISK 3 GANG JEG SKRIVER DETTE INLEGGET FORDI BLOGG.NO IKKE LIKER MEG, HAHA !!

Har du kjæreste?
nei :)
Favoritt butikk?
bikbok, ginatricot , h&m
Hvis du måtte velge, ville du meldt deg på Paradise Hotel, Farmen eller Idol?
pardise hotel
Beste sminkemerke?
M.A.C
Favoritt sang/artist?
hmm, har ikke noe favoritt akuratt nå ..
Beste film, og hvorfor?

one three hill - den er bare sykt bra, haha :)

Hvordan bruker du å ha håret på skolen?
hestehale, flette eller løst :)
Mobilen din?
iphone 4 - hvit 
hvor høy er du?
ca. 1.75
favoritt kjendisen din?
Sophia Bush & Shantel Vansanten


favoritt bloggen din?
l0ve.blogg.no
hva vil du bli når du blir stor?
sykepleier
Åssen pc har du?
MacBook Pro

Shopper du masse?
ja, en del
når var forige kjæresten din og hvem? :)<3
august - fredrik
er du forelsket i dette øyeblikk :)
nja, halvveis (?) hahaha
Skriver du innlegget ditt før overskriften eller omvendt?
pleier og skrive overskriften først, men det varierer
sånn: til slutt...kan du svare på videoblogg :D?

hadde tenkt til det, men alt fucka seg ..

-hvilken land har du vært i?
kypros, sverige, tyskland, polen, tyrkia, (tror jeg har vært i en del land til, men husker ikke nå)
-beste minne?
har utrolig mange bra minner :)
-har du bra karakterer?
nei, ikke så veldig
-åssen sminke bruker du?
foundation,pudder, mascara, øyenbrynsblyant
-er du lat? haha
ja, haha
-fav musikk?
liker det meste :)
-fav mat?

taco

Hva fikk deg til og blogge?
en venninde av meg gjorde det, og jeg fikk lyst :)
Har du lyst til og havne på 1.plass?
nja, det hadde vært gøy. men samtidig nei :)
Hva syns du om bloggen min?
du skriver bra. du har utrolig fint design og jeg liker den !!
Hva er yndlingsdyret ditt?

hund, kansje..

Dine bestevenner?
har mange gode venner, men Anna, Madelen & Ine :D
Hvor er kjolen du har pådeg på bildet kjøpt?
den er fra bikbok
driver du med noen hobby?

håndball & teater

Drømmen din?

flytte til utlandet :D

Er jeg søøøt?
ja, du er utrolig søt - Kristine
Hvor mange ganger har du vært på Kypros?

18 eller 19 ganger !


Hva liker du med å blogge?
kommentarene jeg får. og at jeg kan se tilbake senere !
Nevn tre favoritt artister
.. jeg veit ikke jeg:D
Nevn 3 favoritt skuespillere
one three hill skuespillerne ! haha
Nevn 1 god bok du har lest, gjerne flere
regines bok  (leser ikke så ofte bøker)
Hvilke blogger leser du
eccaaa l0ve  tuvaw  tcmn  auroramohn & heilertsen <-- trykk for og komme til bloggen dems !
Leser du noen blogger på topplisten?

Tuvaw, Tcmn , l0ve & auroramohn

Gå til en random gutt på gata å spørr om å være med han hjem ^^
haha, nei !

Hvem er forbilde ditt? <3

hmm.. søstrene mine

favoritt program?
one three hill


-hva er din naturlig farge i håret
blond
-drømmen din ?
flytte til utlandet
-hvor lenge har du blogget
1år og 3måneder eller noe?  men har hatt store pauser i mellom :)
-er du fornøyd med bloggen din ?

nja, mere fornøyd nå enn det jeg var før ! hehe

1.Hvorfor blogger du?
fordi en venninde gjorde det, jeg syns det så gøy ut. og jeg syns det fortsatt (som oftest i allefall)
2.Hvor høy er du?
ca.175cm
3.Hvem er forbildet ditt?
søstrene mine
4.Favoritt blogger?

l0ve  & auroramohn

favoritt mat?
taco
hvilke blogger leser du?

det står lenger opp ;)

KAN DU LINKE MEG??  
okei, alle sammen gå inn her
Yndlingssøster? (henriette) ???
begge to  :)
crush for tiden?
nei -.-
hva liker du best i hele verden, kan være flere ting??

vennene mine og familien

hvor mangen lesere har du?

det varierer veldig - men mellom 20 - 35

fritiden?
håndball og teater


hva klasse går du i?
10.klasse
kortid har du bursdag? :D

11.november

favoritt butikk?
bikbok, ginatricot, h&m
favoritt mat?
taco
hva vil du bli?

sykepleier

Favoritt:

-Fag
gym
-Mat
taco
-Farge
rosaa
-Lærer
har ingen favoritt :)
-Blogg
det står lenger opp :D
-Jente
mange favoritter, kan ikke velge en
-Gutt
mange favoritter, kan ikke velge en
-Plass i verden

kypros

Hvor lenge har du blogga?

1år og 3måneder eller noe?

1.Liker du noen?
ja :)
2.Hvorfor begynte du å blogge?
fordi en venninde gjorde det, og jeg syns det så gøy ut
3.Leser du min blogg?
japp :D
4.Hva synes du om min blogg? :-)
du lager fine inlegg, og blogger bra. har fine bilder, og fint design ! jeg liker den :)

Hvilke blogger leser du?

leser de som står her oppe + de som kommenterer mye, for de legger jeg liksom merke til. haha !

 

håper dere fikk svar på det dere lurte på hvis ikke kan dere trykke her  så kommer dere til min formspring, hvor dere kan spørre om alt mulig. heheh :)

martineee

guess what?

jeg lagde ferdig videoen i går, satt helt til klokken halv 12 med den faktisk. redigerte den ferdig og alt ! også skulle jeg bare lagre den da! eller klargjøre den eller hva det heter? gjett hva som skjer da? -> pcèn går tom for strøm, noe jeg ikke legger merke til -.-tenker ikke noe mer på det, så henter jeg laderen og setter den inn (tror selfølgelig at videoen er der fortstt)  når jeg kommer inn igjen.. er alle programmene lukket. og videoen ligger ikke på imovie eller iphoto lenger. FML

Orker ikke og redigere enn video til, for det tok lenger tid enn jeg trodde -.- så jeg svarer "skriftlig" denne gangen, så kan jeg heller lage en video senere! håper dere forstår meg ! hehe :)


Verdens søteste Lindaa !!

LOVER OG LAGE VIDEO EN ANNEN GANG !! :)

martineee

SPØRSMÅLSRUNDEN ...

Jeg har laget videoen osv. haha, det var sykt kleint !! hater og lage videoer, i allefall alene ! så ikke mobb meg etterpå :)  ok? hahaha

i allefall, så har jeg laget den, men jeg har ikke redigert den enda. Skal på trening klokken halv 5 så drar sikkert 15.55 eller noe ! Derfor har jeg ikke tid til og gjøre det før jeg kommer hjem. veit det har vært mye snakk om den nå, og at sikkert ingen bryr seg. men ville i allefall si ifra :) så den kommer nok i løpet av kvelden ! stay tuned !! :D


hadde ikke noe annet bilde akuratt nå !

martineee

DAGEN I DAG!

Vi begynnte på skolen i dag. uff. siste halvår på ungdomsskolen - stress !! Vi fikk lekser med en gang og i tilegg er dette dagen vi slutter seinest. Så vi slutta ikke før kvart på tre !!!!!! fml .

Så dagen i dag, har egentlig bare gått i ett. Først var det trening, også kom jeg hjem. Lekser, også fikk vi besøk, og det har vi fortsatt. så jeg syns det er litt slemt og sette seg og svare på spørsmål nå! Derfor ville jeg bare si at den skal komme i morgen !! helt klart :) hehe! beklager!

bilde ville ikke lastes opp .. buhu

martineee

SPØRSMÅLSRUNDE !!

Grunnen til at jeg ikke har blogga tidligere er fordi jeg har vært på trening i dag + at jeg sov lenge, rett og slett !

Men jeg har fått en del nye lesere i det siste, så jeg setter i gang en spørsmålsrunde, høres det bra ut ?

Spør om alt dere lurer på, og alt mulig, men dere skjønner forhåpentligvis hvor grensen går, hehe.


svarene kommer mest sannsynlig i morgen :)

martineee

NYTTÅRSAFTEN! - BILDER

Godt nyttår allesammen ! håper dette året blir et herlig år, for dere alle ! og at dere koste dere masse i går :)

Dagen min var i allefall utrolig koslig, først fikset jeg meg,sammen med Annaså spiste jeg sammen med familien min, også møtte jeg Anna igjen! så gikk vi til Madelen, der var Igor,

så gjorde vi egentlig utrolig mye forskjellig, fra wii til dansing, og ja you name it, heh..når klokka var sånn ca halv 12 gikk vi ut. og da kom Rage, da drev vi med litt stjerneskudd og litt sånt, hehe :)

 

etterhvert gikk vi lenger "ned" i gata og så på fyrverkeri og sånn :)

det begynnte også og snø når vi var uteså gikk vi hjem igjen, til madelen - klokka var sånn ca halv 1


girls just wanna have fun

jeg og Anna gikk vel hjem sånn ca. 1


Dette var bare kort fortalt, vi gjorde utrolig mye, og hadde en Herlig kveld !

har egentlig mange flere bilder, men orket ikke og laste opp alle, men hvis dere er intressert i flere, så kommenter det!

Martineee

 

FORMSPRING !

Da har jeg fiksa meg formspring, så da kan du følge meg der, evt. spørre meg noen spørsmål så er det bare og gå inn her, heheh..

-->  http://www.formspring.me/MartinEilertsen      <--

ja, var vel egentlig bare det jeg skulle, haha. men kommer et inlegg senere i dag også!!


bilde - FRA I FJOR ! bursdagen til madelen :)
martineee

Konkurranse - vinn redken produkter !!

jeg fant netopp en utrolig bra konkurranse, som jeg har meldt meg på - konkurransen holdes av Adam & Eva skolen! En skole jeg aldri har hørt om. Men den virker utrolig bra !

For og være med i konkurransen så må du skrive et inlegg på bloggen din, og sette inn denne koden her :

Når du har gjort dette vil altså denne videoen du ser her nede, komme inn i inlegget !

For og være med i konkurransen så må man altså ha en blogg  :)

-Hele 50 av dem som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil i løpet av de neste 4 ukene bli valgt/trukket ut og få tilsendt pakkene og noe informasjon fra Adam og Eva Skolen gratis i posten! I tillegg trekkes det ut 3 heldige vinnere som vinner årsforbruk av Redken-produkter, tilpasset deres hårtype.    Dette er noe jeg i allefall har utrolig lyst på - er dette noe for deg så må du altså gå inn For å registrere at du er med i konkurransen  inn her å fylle ut et enkelt skjema.  i tilegg skrive et inlegg på bloggen din !!


adamkonk

KAKAO + FILM !

Har netopp laget meg en kopp med kakao, kom aldri så langt i stad -.-  så den ble lagd først nå! Men i allefall så sitter jeg sammen med mamma min og søstra mi og ser på one three hill . Elsker den serien, sykt bra. Anbefaler alle og se den :)iphonekvalitet !!

Martineee

tjoho

oppfinsom overskrift !! men det jeg skulle si var at søstra mi fått seg blogg.Jeg hjalp henne litt med design også videre, men nå blir den fin. hahah :)  bloggen er http://heilertsen.blogg.no/ <- TRYKK for og komme inn på den :)

Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden, skal lage meg kakao nå, se på tv med søstera mi og kose meg :)


martineee

FIKSET PÅ DESIGNET !

Jeg har fikset litt på designet, siden det andre var helt herpa, det klikka hele tiden -.- kjipt ...  men jeg prøver med dette da, btw så skal ikke den headeren være der, det var bare et bilde jeg satt inn på 1min-Det er nemlig sånn at en utrolig hyggelig jente vil lage header til meg, men jeg må bare finne noen brukbare bilder først, haha :) så det kommer etterhvert. Men da veit dere i allefall at hvis designet er litt rotete så er det netopp fordi det ikke er ferdig enda (Y)  hahaha, måtte bare si det !


//gammelt bilde, men..

martinee

dagen i går & i dag !

i dag sov jeg og Anna til halv 1 - det var egentlig litt deilig! Resten av dagen har vi slappet av, også hjalp jeg Anna med og rydde i sminken hennes fordi hun har fått sånn sminkespeil på rommet , det ble superfint !! Nå når jeg kom hjem, har jeg møblert om på rommet mitt, bilder kommer i kveld eller i morgen, fordi jeg er for sløv til og ta bilder, orker ikke nå, hahaa :) sitter og ser på film med pappa og søstra mi, men bilder kommer senere, bildene som ble tatt hos Anna i natt/gårkveld tror jeg egentlig ikke skal ut på bloggen for de var ikke så fine ! hahaha !

men bilder av rommet kommer !!


Anna :)

 

 

shopping !!!

i dag har jeg vært på storo hele dagen, sammen med Anna - vi skulle egentlig shoppe, siden vi fikk så mye penger til jul.. mehehe :) men vi vant bare litt. Jeg fant bare en bluse, men salget varer lenge, hoho .....

Vi var også innom mc`donalds og spiste litt ! kom netopp hjem, så resten av dagen skal jeg være hos Anna også skal jeg sove her, så det blir koselig :) bilder og sånne ting kommer etterpå eller i morgen!hun dama her møtte vi inne på gina tricot - hun var litt spesiell -.-

værste bildene -.-  iphone kvalitet også !!!! :)

 

(dette inlegget skulle vært posta for 2 timer siden - men blogg.no ville ikke fungere)

 

FILM !

Har ingen spesielle ting og gjøre i dag. Syns det er så deilig og bare slappe helt av. Så nå skal jeg se på en film. Skulle egntlig se en kjærlighetsfilm, men den jeg ville se, fant jeg ikke. Og de andre kjærlighetsfilmene jeg har, fant jeg ikke -.- så jeg endte opp med denne !Easy A: er ikke helt sikker på hva den handler om, men en jente på high school, som forandrer seg. Også blir ikke alt som hun ville eller noe? hahah


hadde en del filmer og velge mellom. Men det ble denne da !! ( gikk ikke an og rotere bilde. wtf?)

Har du sett denne filmen før?

julegaveeeer!

jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk, fordi jeg ikke hadde noen sånne spesielle ønsker i år (sånn som jeg pleier) så fikk jeg så mye fint ! desverre er bildene veldig dårlig, for kamera mitt fant jeg ikke akuratt da !! -.-

menmen. here you go :
fikk dette speilet i hvitt - til og ha på rommet


Fra Henriette - mamma - Abbirami

Fra Anna - Mamma & pappa , den første er sånn gjennomsiktig i rygge, likte det veldig godt !sykt fine begge to :)


diverse ting fra venner og familie :) hahah !!! 

tights med strikk i livet (finere i virkeligheten) - mamma & pappa

skjerf fra madelen (finere i virkeligheten)


sekk - onkel    sengetøy - mamma & pappa

gavekort H&M - Mamma  - turid & jenny & frank , konvolutt med penger - mamma og pappa , gavekort som kan brukes i alle butikker i europa (elns) - Camilla & Thomas

i tilegg fikk jeg litt mer diverse ting som jeg glemte og ta med på bildene !!

superfornøyd, Tusen takk allesammen !! :)

gaveinlegget !

gaveinlegget kommer i morra. eller seint i kveld ! bildene er tatt, men jeg har litt og gjøre, tjoho ! Men det kommer :)


smiiiil - fra arkivet

 

dagen i går !

hadde en utrolig fin dag i går ! gidder ikke ramse opp det jeg gjorde. For jeg har sånn halvveis sagt det i forrige inlegg. Men koslig var det i allefall. Fikk supermye fint også, kjempe fornøyd med alt.

"Gaveinlegg" skal jeg lage etterhvert, så da kommer det senere i dag ! 

Ikveld skal jeg kose meg hjemme, med familie, i tilegg er alle valpene her, så det er koslig :)
julafaten når jeg var sånn 4-5år tror jeg !

Hadde du det koslig i går?

dagen før dagen !

pleier egentlig og bare være hjemme med familie på lillejulaften, men i dag var jeg med Anna på julegave levering. Vi dro først til Andrea, og lenger kom vi ikke, hoho :) vi spiste taco og egentlig bare koset oss masse der, superkoslig! Nå har jeg bare koset meg med familien, slik vi pleier. spist den samme maten som vi alltid spiser på lillejulaften, men gleder meg til i morra, da selve dagen er. Hele dagen er liksom så koslig, starter med tre nøtter til askepott, og ja, de tradisjonelle programmene, også blir det god mat, gaver og diverse senere, åh,gleder meg!! Det kommer mest sannsynlig bilder av antrekket mitt i morra, men jeg får se. Et inlegg blir det, men ikke mye blogging, hoho :)


bilde fra overnatting med ine & frida.. tjoho

God jul :)

har dere noen tradisjoner på lille julaften?

hva skal du i morra ?

dagen i dag!

i dag har jeg vært barnevakt hele dagen, for 4 herlige valper..(søstra mine sine)Tispe 2

eller disse 6 passet jeg på, siden valpene er for små til og være alene.. dagen har vært utrolig kjedelig. har bare sitti der, kosa med dem, sett på tv og slappet av.  i tilegg ødela den ene valpen laderen til macbook`n min -.- haha ..

nå slapper jeg av, skal rydde rommet litt snart :)

Hva har du gjort i dag?

JULEFERIE

Selvom det er juleferie nå, noe som er veldig deilig. så har jeg egentlig ikke fått noe julestemmning, håper det kommer!! Men jo, siden det er ferie, så skal jeg prøve og blogge et inlegg hver dag, dette er noe jeg skal få til.. så får dere som vil ta en titt innom, hvis det er intressant for dere ;)

skal selvfølgelig prøve og blogge etter ferien også. men det er ikke alltid like gøy.. hehe :) menmen vi blogges i morra, er sliten jeg..høres det bra ut? kommer du til og ta en titt innom? hehe

har du julestemmning?

Overnatting med de kuleste ...

Da overnatter jeg hos Frida, med Ine. Superkos... I morra skal jeg spille kamp, men vi blogges mer i morgen kveld :)

SKOLEEEEEEEEEEE!!!

Sitter på skolen og jobber med mat og helse prosjekt, med Madelen, Hodan og Anna.  

Har egentlig hatt skikkelig deilig dag i dag, først 2timer film. Så spansk, også dette her. i tilegg slutter jeg 1 time før pga, jeg skal til legen, også til sverige med mamsen, shopping, wuhu !!!

så vi snakkes senere!  når jeg kommer hjem fra sverige !

bilder kommer også senere :)

BLÅFJELL

 

Sitter og ser på blåfjell, ser på det hvert år og har gjort det siden jeg var liten. det er så koslig, har noe med jula mi og gjøre. Tror jeg faktisk har alle episodene på film også.hehe :) men nok om det.

Jeg har jeg fått meg ny header igjen.. . blir så utrolig fort lei av dem. derfor jeg bytter så ofte, hehe :)  men nå har Madelen laget en til meg, superkoslig av henne. tusentakk !

søte madelèn min !!

hva syns dere om headeren?

 

dette inlegget er redigert i senere tid.


prøver igjen

hehe, sier det hele tiden. Men jeg skal prøve og blogge litt igjen nå !!

bildet fra min kjære iphone **bursdagen min**

Sponsetblogg.no

Da har jeg registrert meg på Det er slik at jeg kan få sponset bloggen min. Dette blir gøy, for det har aldri fungert for meg før. Kansje også dette hjelper meg til og få motivasjon og blogge. Ja, det tror jeg. håper det !!

Jeg tror dem allerede har gitt meg en sponsor. Så blir gøy og se om jeg får flere.

 

Skal du registrere deg på http://sponsetblogg.no ?

 

Takk for sponsorene :) 

 

dette var i samarbeid med sponset blogg. Fordi dem skulle teste meg åssen jeg!

JEG ER MED I EN KONKURRANSE !

Haloo, da har jeg meldt meg på en konkurranse på www.kriik.blogg.no 

du kan vinne lilla fargelinser, hehe. stilig! her er inlegget hvor du kan vinne det (kriik.blogg.no/1321380037_konkurranse__vinn_lil.html)  hadde vært kult og vinne, bare for og prøve dem ut. og kansje kjøpt fler, eller lagd en konkurranse selv :)

hun som eier bloggen er utrolig søt også! 

skal du være med i konkurransen  ?

111111

Hahaha, den datoen der har jeg faktisk ventet på siden jeg var kjempe liten!  men nå er den allerede over. men dagen var herlig, fikk mye fint og feiret den med de beste jentene :) vi gjorde så mye forskjellig, spiste --> kake+godteri --> dansa -->sang sinstar (lenge siden jeg har gjort)--> tok masse bilder --> nøtt sannhet prosent --> kødderingte osv.. var i allefall mye morsommere enn det høres ut som !!

bilder kommer etterpå, og muligens en video, hvis den vil bli lastet opp :)
piratbursdag !!

fler som hadde bursdag i går ?

Dette inlegget er slettet!

dette inlegget er slettet av brukeren !

NYTT DESIGN

Da har jeg klart og ordne nytt design, men header kommer litt senere :)Designet er tatt fra www.nerdie.me/design/ så vi får se åssen det blir til slutt, når jeg er ferdig med hele redigeringen (header osv..)

bildet er også tatt fra Lisa, fordi jeg ikke har noe bilde selv !! :)

  • Hva syns du om designet?

MÅ GJØRE VIDEO !!

hei, hahah.. Anna kommer til meg en tur etterpå, og vi tenkte og lage må gjøre video bare fordi jeg aldri legger ut videoer, og fordi det er morsomt. hehe :)  så det hadde vært fint om dere kom med litt forslag ! men det er jo grenser på hva vi kommer til og gjøre, bare sånn at dere veit det :)

kom med masse forslag !!  

høres det kult ut ?

Herlig dag ++ innkjøp

haloo, har vært i byen i hele dag,med mamma og søstrene mine.  Eller vi var der fra halv 1 til halv 6 da. 

Vi shoppa en del, titta i hvertfall i en del butikker. Spiste litt og koste oss masse. I tilegg var det sykt liv i byen, med brann og ålesund supportere. siden det er jo kamp i dag, hihi. kult ! Vi dro jo egentlig fordi jeg skulle ta piercing. Men så kom vi til pinpoint da (der jeg skulle ta den)  og først da sa dem at jeg ikke kunne ta den før på fredag, siden jeg bare var 14, det var jo bare en uke igjen til jeg var 15 da.. ;O   ble skikkelig sur. hvorfor kunne dem ikke si det på telefonen liksom?  så jeg måtte komme tilbake neste fredag -.- Men så gikk vi til et annet piercing studio, og dem hadde en ledig time klokken 15.30 så jeg tok den. Så nå har jeg piercing. wuhuu :)  kan vise bilde senere, hvis dere vil ? men akkuratt nå har jeg sånn teip/plaster på :)

men nå ble det mye tekst. Så her er dagens innkjøp:

mobilholder fra Glitter 99,-

smykke fra veromoda 99,95 ,-

skjærf fra veromoda 179,95 ,-

bukse fra veromoda 159,95 ,-


helt vanlig hvit genser fra Bikbok 49,- (orgial pris er 129,- 


Genser fra bikbok 399 ,-

  • hva syns du ? har du noe av dette selv?

PIEEEEEERCING

Hei, sein oppdatering i dag også.. menmen

I dag har jeg vært hos legen (dem fant ingen ting, i dag heller)  også har jeg vært en liten tur i butikken :) slappet av, sovet og bare gått et par små turer med bikkja mi. Tror det blir skolen på mandag da, for det er faktisk sykt kjedelig og være hjemme, i allefall når du har vært det et par dager !

I morgen skal jeg til byen med mamma og søstrene mine. Da skal jeg ta piercing i navelen, wuhu, endelig. Gleder meg :) også får vi se hva resten av dagen går til. Men det blogger jeg om i morgen !

håper det blir fint (y) 

vi snakkes i morgen !

NYTT ROM .....

Jeg var hjemme fra skolen i dag også, har nesten ikke sovet, med en gang jeg legger meg ned, så får jeg ikke puste, dritt -.-  men skal ikke bare skrive om at jeg er syk hele tiden..

Idag har jeg faktisk vært med mamma på IKEA.. også fant jeg litt av hvert, så jeg har fikset hele rommet mitt. 

FØR:

Etter:


sakkosekken - (ser ut som en søppelsekk på bilde da..)

Beklager for dårlige bilder..
fikk Sakkosekk, Saccosekk (eller hvordan det skrives) av mamma og pappa ogsåå. verdens beste kjøp, den er så deilig :))

hva synes du om bildene ?

I`M BACK BITCHES..

haha, bare tuller. men jeg skal begynne og blogge smått igjen. så vi får se hvor lenge det varer. Skal prøve og komme bra tilbake igjen. men da må dere kommentere :)  heheh. 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen., er ikke i form - kaster opp, feber, klarer ikke og svelge og vondt i halsen, dritt -,-  menmen.. har prøvd og lage ny header, men ble ikke helt fornøyd, så jeg veit ikke hvor lenge den kommer til og være der. 

I allefall, siden sist jeg blogga så har det jo skjedd et par justeringer:

  • jeg har fått brunt hår
  • Jeg har fått nytt rom

okei, jeg bare tuller, det har egentlig ikke skjedd så mye da.. men brunt hår har jeg hvertfall fått..


hva syns du ? 

 

blogger bedre senere, vi snakkes :)

Hallingdal folkehøgskole !

Hallo :) nå er jeg på folkehøyskolen, der søstra mi går. Utrolig koslig, men det skjer noe hele tiden. Så jeg har egentlig ikke tid til og blogge nå -.- men hvis jeg får tatt noen bilder, så legger jeg dem ut når jeg kommer hjem. Hehe :) vi snakkes !

Innkjøp !

I dag har jeg vært i byen med Marte og Runa. Det var kjempe koselig. Titta i alle mulige butikker, og spiste på subway :)) herlig dag, må virkelig gjentas. her får dere i allefall dagens innkjøp.


topp fra bikbok -149,-genser fra bikbok -249,-skjorte fra bikbok - 299,-
++ at jeg kjøpte en genser på H&M men den skal jeg bytte, for den var ikke noe fin på (kjøpte den før jeg prøvde)

Hva synes du om innkjøpene ? Har du noe av dette selv?

 

jeg orker ikke..

jeg orker ikke og blogge for tiden. Det har skjedd en del ting i det siste. vil ikke fortelle det her. håper dere forstår. Kansje jeg forteller senere.  

Tilbake om ikke så altfor lenge :)


bildet fra arkivet

 

 

1 MÅNED IGJEEN!

Wuhu, da er det akuratt en måned til bursdagen min, 15år, hehe :) måtte bare fortelle det.

Jeg har ikke hatt blogglyst hver dag, men jeg gjør det når jeg ikke har annet og gjøre. Ellers bruker jeg dagene til det samme som før: skole -> trening -> lekser osv.. Nå skyper jeg med Anna. utrolig kult (vi har verdens beste humor)

skal forresten en tur i bølerhallen og se på treninga til jentene (basket) etterpå. tror jeg, får se om jeg gidder :)

 

skolen, Madelen søtaa !   vi er jævlig deilige, vi veit :)

hva har du gjort, skal du i dag ?

I`M BACK !

ja. hehehe... jeg kom egentlig hjem på fredag kveld. men orket ikke og blogge i går :) men nå er jeg forhåpentligvis tilbake. Har hatt det kjempe koselig. Masse sol, bading og god mat. hehe. ble også kjent med en del nye personer. Og noen kjente jeg fra før. Har kos meg masse! Vi har allerede bestilt tur til neste år. To uker, så det blir deilig.  For dere som ikke viste det så drar familien min til kypros hvert år på høsten. så jeg har vært der en del ganger. men her kommer en del av bildene :)
rommet til meg og mamma :)


søstrene mine bodde nede ..


mamma min <3

resten av bildene kommer senere - selvom jeg ikke legger ut alle så er det en del igjen ..

har du vært i kypros før ?

hva syns du om bildene ?

 

Moomoo

Utrolig kul overskrift :) hehe,akkurat nå sitter jeg på en resturang i byen i kypros. Den heter moomoo, derfor overskriften, intressant ;) det funker ikke og legge inn bilde når jeg blogger med mobilen, så dere får ikke det nå. Men jeg koser meg kjempe mye :) blitt brun også, men nå skal vi shoppe så vi snakkes senere,ikke lenge til jeg kommer hjem :) Har du det bra ?

brunt vs blondt hår?

hei. jeg har litt lyst til og farge håret mitt. men er litt usikker. spørsmålet til dere er:  er jeg finest med brunt eller blondt hår ? 

obs: det ene bildet ble litt større. men skal legge meg, så orker ikke og fikse det. hehe :) snakkes når jeg er i kypros da.

hva syns du, hva kledde jeg best ? brunt eller blondt?

outfit 290911

i dag har jeg vært hjemme fra skolen.er ikke helt frisk. men håper jeg blir det mens jeg er i kypros. ganske deilig og bare være hjemme og slappe av. dagen har gått til og pakke :)  drar nemlig til kypros i natt. må opp klokka 2 eller noe. flyet går 7 men vi må være på gardemoen 5 tiden. jeg gleder meg utrolig mye i allefall. blir koslig, sol og varmeeeee :)

skal blogge når jeg har tid. blir ikke hver dag. men når jeg har tid :)  skal love og bli bedre blogger når jeg kommer hjem!

her er dagens outfit:genser//amisu  shorts//veromoda  strømpebukse//?  armebånd// hardrockcafee-berlin

hva skal du i høstferien?