januar 2013

DAGENS ANTREKK!

Hei, nå sitter jeg og øver til prøve, åhh det er så kjedelig! Etterpå skal jeg på trening, men den begynner ikke før klokken 22.00. Men i allefall, her er dagens antrekk. Tok det litt enkelt men valgte en farget bukse i dag. Hva synes du?

hahaha, sykt bra redigert!

Jaja, bildene ble ikke så bra men  bukse // cubus  skjorte // bikbok

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg skulle jo egentlig komme med video i dag, men da jeg begynnte å filme så ble det ikke så veldig bra fordi jeg har ikke noe ordentlig filmkamera enda. Så jeg får vente med det, desverre.

Men siden jeg har fått flere nye lesere den siste tiden tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, så spør om det dere lurer på.

Noe du lurer på?

LAZY DAY

Hei. Nå sitter jeg og koser meg med is, bare slapper av i dag, har ikke så mange planer. Etterpå skal jeg prøve å spille inn en video, så får jeg se om den kommer ut i kveld eller i morgen! Hva slags video tror du jeg skal lage?

INSPIRASJON


inspirasjon (foreverteenager)glitter | TumblrTumblrLook of youngoutfit | TumblrUntitledKarin Pedersen - Blogg om hverdag og mote.✝ high heels ✝fashion in my soul ☮

Hadde ikke så mye og blogge om, så legger bare ut diss inspirasjonsbildene. Skal prøve å få laget en video som kommer ut i løpet av helgen!

NY HEADER


 

Ny header, lagde den selv. Hva synes dere? var den finere enn den gamle?

PAKKE I POSTEN

Når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg endelig fått pakken jeg bestilite, så jeg gikk rett bort på butikken for å hente den. Jeg er kjempe fornøyd!

Kamerastativ - dette kostet bare 82 ,-


 

En pakke med mange lys som jeg bruker på båndet til hunden - 20kr

Ipad penn, denne kjøpte jeg også i blå, men den har mamma fått. - Rosa, 14kr og Blå,  11kr

Rosa kabel til iphone, ipad osv. - 17kr

 

Jeg er veldig fornøyd med det jeg har prøvd foreløpig. Og i tilegg var det gratis frakt på alt! Tror jeg kommer til å kjøpe mere der, alt er så billig, i tilegg har dem alt mulig!

Anbefaler dere å ta en tur innom ved å trykke HER

Så fikk jeg denne koppen av mamma.

 


Den er fra starbucks som dere sikkert ser, men jeg er litt usikker på prisen.

Beklager at bildene ble litt forskjellige i størrelsen. Hva synes du om dette?

KONKURRANSER

Jeg har meldt meg på to konkurranser nå som jeg kom over for ikke så lenge siden. Begge to gir ut veldig fine premier.

Den ene konkurransen holdes av Kristine, hun har 4 forskjellige premier man kan velge mellom, noe som er utrolig bra. Du deltar veldig lett, og har like stor sjanse som alle andre for å vinne. Trykk HER for å komme til konkurransen!

Her er premiene du kan velge mellom på bloggen hennes, les mere HER Vil du vinne noe av dette, meld deg på du også :)

 

Den andre konkurransen jeg er med på er på denne bloggen HER

Jenta bak denne bloggen er Louise. Hun har en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på 1000,- som du kan bruke en CEWE fotobok. Les mer på bloggen hennes :)

 

Skal du melde deg på noen av konkurransene?

SKOLE OG TRENING!

Hei. I dag har jeg bare hatt en vanlig laang skoledag. Så når jeg kom hjem spiste jeg middag, også sovnet jeg faktisk.

Resten av dagen skal jeg se på TV, skal se Trinny og Susanna - oppdrag Norge også skal jeg se Unge Mødre. Skal også på håndball trening i dag, som jeg sa i stad. Men den begynner ikke før klokken 22.00 i kveld. Gleder meg til å starte igjen. Lenge siden jeg har spilt håndball og en stund siden jeg har trent men, tror det skal gå bra :)

Savner i allefall denne gjengen! bildet ble veldig utydelig, jeg vet ikke hvorfor

FRAVÆR

har ikke blogget på noen dager. Grunnen er den at laderen til mac`en min ble ødelagt rett før helgen. Så jeg måtte bruke skole pc, den er så treig og jeg orket ikke blogge fra den. I tilegg har jeg vært med noen venner i helgen, jobbet med fremføringer og innleveringer. Men i dag har jeg fått kjøpt ny lader, så nå skal jeg prøve å få blogget igjen. I morgen begynner jeg og spille håndball igjen. Gleder meg til å starte opp igjen, har savnet det litt kjenner jeg. Men vi snakkes i morgen, for nå er jeg utrolig trøtt, så jeg tenker jeg legger meg snart!TIRED and dot dot dot

Hei. I dag startet vi 10.00 på skolen, noe som var utrolig deilig, for da kunne jeg sove lenge. Vi så bare på en film som het Juno, jeg har sett den før også. Så bare pratet vi om den og fikk dra hjem igjen. Skulle egentlig slutte klokken 14.00 men vi fikk gå 13.00 i stedet. Så dro jeg på jobben, og der har jeg faktisk vært helt til nå. Så nå skal jeg lage meg noe mat. Så skal jeg slappe av resten av kvelden. Er utrolig sliten selvom jeg ikke har gjort så mye i dag.Hehe!

Hvis det er noen som har noe ønsker om hva jeg skal blogge om, så kom gjerne med tips!

Noen som har sett denne filmen?

 

WAVY HAIR

I går kveld etter at jeg dusjet flettet jeg håret. Så når jeg sto opp i dag, hadde jeg masse bølger i håret. Synes bølger er litt fint noen ganger jeg.

Hva synes du?


Fin Iphone kvalitet

I kveld er det premiere på ny sesong av Unge Mødre. Og ikke minst Idol. Det er noe jeg skal få med meg i allefall.  Blir gøy å se de nye deltakerne i Idol!

Flere som skal se Idol eller unge mødre?

A BORING DAY

Jeg er sikker på at det er ganske mange som kjenner seg igjen i det her, noe av det jeg synes er det vanskeligste med bloggingen, er overskriften. Overskriften skal jo liksom "fortelle" hva innlegget handler om, men det er absolutt ikke så lett. Noen fler som har det sånn?

Men i allefall. I dag skulle vi ha fagdag. (fagdag er sånn hvor vi har ett fag i 4 timer) Men læreren vår var syk, så vi bare fikk noen oppgaver og gjøre og ellers bare satt og ventet til det var friminutt. Utrolig kjipt når vi egentlig kunne vært hjemme å sovet i stedet. Og da hadde vi begynnt 12.30 i stedet for 08.30. Menmen, vi fant jo på noe selvfølgelig, men hadde vært bedre og sovet. Etter 12.30 hadde vi lærer da. Men nå er jeg i allefall hjemme og skal jobbe litt med en innlevering vi har til fredag. Senere i dag får vi besøk så jeg får se om det blir noe mere oppdatering i kveld. Hvis ikke kommer det i morgen.

Bare legger med noen bilder fra skolen jeg. haha!


Et fint bilde av Christina, hahah

Andrea har ikke venner!

 

Supernanny

Var som sagt barnevakt i stad, for to gutter og en stor hund. Var koslig det, men to smågutter lager mye liv, haha. Men det gikk selvfølgelig fint! Vi bare så på barnetv og spiste middag. Også spilte vi noe spill. Nå skal jeg snart legge meg for er utrolig sliten. Tok ikke så masse bilder, men her er de to som ble tatt. Hadde bare bilde av han ene!

KVELDEN

Nå har jeg netopp kommet hjem fra skolen, skal være barnevakt om 20 min, så må snart løpe. Blogger senere i kveld :)


haha, bare legger med et gammelt bilde, har ikke tid til å ta noe nytt nå!SØSTER I UTLANDET!

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om søsteren min som bor i utlandet, og det kan jeg selvfølgelig. Er ikke så mange som gjør det, men i allefall min søster har en ganske morsom jobb, som kan være interessant for noen.

Min søster heter Henriette, hun er 20 år og bor da ikke hjemme. Hun jobber som reiseleder, så nå for tiden bor hun i Gran Canaria og jobber der. Tidligere jobbet hun i Bulgaria. Hun har nå vært på Gran Canaria i ca. 4 måneder.

Dette er bilde fra jeg besøkte henne i Bulgaria i sommer!

I år var det en litt spesiell jul hos oss, siden Henriette ikke var hjemme, men det gikk selvfølgelig bra.

Vi skyper med henne ganske ofte, hvis ikke tekster vi eller ringer. Så det er ikke noe problem, vi snakker jo sammen hver eneste dag. Men det er rart og ikke ha henne hjemme også, siden hun alltid har vært hjemme hos oss. Jeg gleder meg kjempe masse siden hun kommer på ferie den 23. Februar. Det blir utrolig koslig. Da er det jo litt mere enn 5måneder siden jeg så henne sist. Så det blir bra. Hun har også valgt og slutte å jobbe i utlandet så en gang i April kommer hun kjem til oss. Noe som er enda bedre at hun skal bo i Norge igjen :)

Her er en liten video jeg lagde med bilder av oss!

Min søster er utrolig omtenksom, hun stiller alltid opp og støtter meg. Jeg er utrolig glad i søsteren min, og savner henne hver dag!!

Har du noen spørsmål angående åssen det er å være guide/ reiseleder i utlandet. Legg igjen en kommentar, så kan jeg få henne til å svare på det ?

Har også en annen søster som jeg er like glad i, var bare at jeg fikk spørsmål om å lage innlegg om denne søsteren :)

SATURDAY

 I dag våknet jeg ganske sent, det var utrolig deilig. La meg ikke så tidlig i går heller så.

Nå sitter jeg bare og slapper av før jeg skal møte noen venniner litt senere. I stad satt jeg sammen ett antrekk ganske fort på polyvore.comHva syns du?

Kunne du gått med dette?

Håper dere får en bra lørdag!

OUTFIT 11/1

Bukse - GinaTricot // T-skjorte - H&M


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
En utrolig kul konkurranse!

Da har jeg meldt meg på en konkurranse på mmathilde.blogg.no

I konkuransen kan du vinne en tangle teezer! Det er en hårbørste som jeg har hørt utrolig mye bra om. Jeg har faktisk ikke hørt noe dårlig om den enda. Derfor synes jeg denne konkurransen virket utrolig kul, med tanke på at det var en så bra premie.

Så vil du også vinne en sånn, meld deg på konkurransen hennes HER

Skal du melde deg på konkurransen? Hva synes du om Tangle Teezer?

Dagen i dag i går

Ble ikke noe mere blogging i går fordi jeg fikk besøk av noen venner. De var her ganske lenge og vi satt bare å slappet av. Det var koslig! I dag startet vi klokken 12 på skolen, så jeg kunne sove lenge, i tilegg hadde jeg god tid på morgningen, noe som var utrolig deilig. Vi var på teknisk museum med klassen i dag. Vi hørte på en guide i en time også ble det bare å gå rundt alene etterpå. Nå skal jeg bare slappe av litt, spise middag. Så skal jeg på møte med håndball laget etterpå :) her er noen bilder fra teknisk museum da, haha!

Design ++

Hei. Nå har jeg fikset litt på designet mitt. Rett og slett fordi jeg ble lei av det andre, og fordi jeg liker sånn grå aktige eller hvite farger på design.

Men den headeren jeg har nå, var bare noe jeg laget sånn fort bare for å ha noe der. Jeg skal selvfølgelig prøve å få til en bedre header etterhvert men foreløpig er det denne, så ikke bry dere om den.

Det var egentlig bare det jeg ville si. Så skal jeg prøve å få til ett inlegg til i kveld!

Hva syns du om det nye designet?


Hjemme spa!

I dag har jeg hatt en vanlig dag på skolen. Sluttet ganske sent, så når jeg kom hjem var jeg utrolig sliten. Jeg startet og lese litt til en prøve som jeg skal ha på onsdag, men orket ikke så veldig lenge, haha! Ellers har jeg bare drukket en kopp med kakao og krem, ah elsker det! Også har jeg fikset neglene mine ( bare filt dem og tatt på neglelakk) så tok jeg på meg ansitsmaske og tok en varm dusj. En bra start på uken i allefall!! Men nå skal jeg legge meg, godnatt :)

Vinnere av linkerunden!

Det var utrolig mange fine blogger som hadde meldt seg på. Men denne gangen skulle jeg bare velge ut 5 stykker. Så til dere som ikke blir linket denne gangen så kommer jeg sikkert til å ha det en annen gang også, om dere vil det!

Men i allefall. De jeg valgte ut denne gangen er:

1.  Emmasinblogg.blogg.no trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Emma blogger utrolig bra. Hun har et fint design, tar fine bilder og oppdaterer bloggen ofte. Hun blogger variert og har alt fra videoer, outfits, hverdag ++ mye mere. I tilegg har hun ett "show" som hun lager sammen med søsteren sin som dem kaller TGIF show. Dem legger ut en episode hver fredag og det er utrolig gøy å følge med på. Jeg syns alle burde sjekke ut bloggen hennes. Jeg har selv lest bloggen hennes i snart 1år.

2.  paulos.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Sandra er en utrolig søt jente som blogger om alt mulig. Sandra blogger om outfits, innkjøp og sin hverdag. Hun tar også veldig mange fine bilder som det er verdt og sjekke ut. På fritiden spiller hun fotball.

3.  pernilletroye.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Pernille er en jente som blogger om hverdagen sin. Hun begynnte å blogge for ikke så lenge siden, men har en utrolig bra blogg fordet. Hun tar utrolig fine bilder, noe som gjorde at jeg likte bloggen hennes. Hun deler også tips med leseerne, blant annet hårtips. På fritiden danser hun, noe som hun har drevet med lenge. Sjekk ut bloggen hennes.

4.  siljesmedheim.blogg.no trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Silje Merethe oppdaterer også bloggen sin ofte. Hun er 17år og går sitt andre år på medier og kommunikasjon, dette er noe som også gjør at hun tar utrolig fine bilder, som man kan se mye av på bloggen hennes. Silje har et ryddig design og jeg likte bloggen hennes. Hun oppdaterer ofte.

5.  heddasofie.blogg.no  trykk HER for å komme til bloggen hennes.


Hedda Sofie hadde også en utrolig fin blogg. Hun interesserer seg i sminke, mote og ta bilder. Hun er også flink til og lage nye inlegg, ofte! På bloggen hennes vil du nok lese om alt fra mote, sminke, hennes hverdag og mye mer. Hun legger også ut søte bilder!

 

Alt du trenger til elektronikk!

Her om dagen kom jeg innom en veldig spessiell, men utrolig bra side. Siden har alt mulig man trenger til elektronikk.

Ikke bare det at dem har alt, men det er utrolig billig. Selv kjøpte jeg et kamerastativ, iphone-lader (knæsj Rosa), noen lykter til hunden min og to ipad penner. Alt dette fikk jeg for kun 156,-

Kamerastativ er noe jeg har vært litt i tvil om jeg skulle kjøpe. Men siden det kostet kun 86 norske kroner på denne siden, tenkte jeg at jeg bare kunne kjøpe det, uansett om det passer til kamera mitt eller ikke, i og med at det var så utrolig billig. Hadde jeg kjøpt det i en normal butikk her, så ville det nok kostet over 1000,-

Noe som var enda bedre var at det var gratis frakt.

HER finner du deksel til macbook
HER finner du morsomme og fine deksler til iphone
HER finner du iphone ladere i forskjellige farger.

 

Jeg kommer til og legge ut alt det jeg kjøpte, og hva jeg synes om det (om jeg er fornøyd, hva som var dårlig osv.) når jeg får pakken i posten. Tror den kommer på fredag. Men ellers finner du siden og mange andre produkter HER.

denne siden får du altså kule elektroniske produkter, i mange forskjellige farger som du kanskje ikke har sett før. Husk å sjekke prisene også!

Vil du bli linket?

Hei

Har ikke gjort noe spessielt i dag. Har ryddet rommet og bare slappet av. Har hatt besøk av søstra mi og sett på film!

Men i allefall, det jeg tenkte var at jeg skulle linke noen blogger. Jeg velger ut 5 blogger som jeg liker, også linker jeg dem i ett innlegg i på mandag. Høres det bra ut?

Har du lyst til å bli linket? Legg igjen blogg adressen din i kommentarfeltet!

 

Tilbake til hverdagen..

Ja, nå har jo skolen startet igjen. Ikke spessielt kult å stå opp tidlig. Hadde faktisk første prøve for i år i dag også! Den gikk egentlig helt greit, ikke superbra men.. Nå er det i allefall helg, så da kan jeg slappe av og sove lenge igjen! Jeg har egentlig ikke så mange planer i helgen, så vi får se hva jeg finner på. Ha en fin helg da dere!