mars 2011

Day 2- Bilde av håret ditt.

jaah, jeg har ikke sånn bra  bilde av håret mitt, det er egentlig bare sånn køddebilde, det også!
jeg så sykt bleik ut -.-  men jah, dette er håret mitt, det er litt sånn oppklipt og jah,, men jeg ble ganske fornøyd etter at jeg klipte bort det lange, selv om jeg angrer noen ganger !

martineee

DAG 1 - Et bilde fra i dag, som du ikke er fornøyd med.hahahah, det ser ut om det er sykt redigert, men jeg jeg har faktisk ikke redigert det, kansje bare litt ekstra sminke ? det var egentlig et køddebilde da men :)   jeg er jo litt digg, eller hva ? <3

martineee

 

12 dager !

jah, dette var egentlig en sånn 50dagers greie men siden jeg veit at jeg ikke hadde utført dette, så forkortet jeg det til 12dager! så nå lover jeg og utføre dette :) 

Day 1- Et bilde fra i dag, som du ikke er fornøyd med.
Day 2- Bilde av håret ditt.
Day 3- Et magasin du leser.
Day 4- Noe du elsker.
Day 5- Noe du savner.
Day 6- Et bilde fra i sommer.
Day 7-hva gjorde du i dag ?                                                                                                                                                                                                 day 8-Det du kjøpte deg sist.

Day 9- Noe du gleder deg til, og hvorfor.
Day 10- Din verste uvane.
Day 11- Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12- Sminken du bruker.

grunnen for at jeg tar sånn her, er fordi jeg ikke har noe og blogge om, for det skjer liksom ikke noe spennende for tiden, det er liksom det samme da:   skole, trening, lekser, sove - også ny dag, og det samme igjen! derfor tror jeg ikke dere syns det er så gøy og høre på det samme hver dag !bilde er fra i fjor, 8.klasse \\   foto:  annafraas

forresten skal vi sette opp en musikal på skolen, som vi begynner og jobbe med i morgen!   Hvis det skjer noe spennende innenfor det, så skal jeg helt klart fortelle dere det. men så lenge det ikke skjer noe, så blir det 12dager :)

martineeehelgen min !

har faktisk hatt en helt herlig helg !  men har ingen bilder da, haha, kan uansett fortelle litt om helgen !

på fredag:   var jeg først på skolen, også dro jeg ut og shoppa med mamma, vi var på ikea, brynsentret og tveitasentret, det var koslig, også på kvelden dro jeg i åpen hall, med Anna,Madelen,LinnMarie,Andrea og Hodan (men møtte jo mange andre også da)  jeg møtte faktisk Jørgen og Erik, noen jeg ikke har sett helt siden norway cup, sykt lenge siden. men det var koslig da <3 så dro jeg hjem, og da så jeg bare på tv og slappet av <3

på lørdag: var jeg ute med Linn Marie og Anna,  også på kvelden var jeg ute med Erik, siden vi ikke hadde sett hverandre på så lenge og sånn, vi gikk egentlig bare rundt i en time og 10min. vi gikk rundt halve bøler og halve ulsrud, men det var kjempe koslig da :) så gikk jeg ned i hallen og snakka med anna, også gikk vi hjem, det var vel egentlig det lørdagen gikk til, men så sov jeg jo til 1 da. så jah ;)  men det var i allefall en super dag !

på søndag: den var ikke så kul, først sov jeg ganske lenge, også bare slappet av, så dro jeg til greverud hallen for og spille kamp for 95, noe som gikk kjempe dårlig, haha, også var det sykt dårlig luft i hallen også, noe som ikke gjorde det så mye bedre. jeg mista pusten og måtte gå av banen, mens mange andre fikk sykt vondt i hodet -.-  på kvelden har jeg bare slappet av, og sett på tv !

alt i alt:  en herlig helg med masse herlige mennesker, og egentlig en litt rolig og deilig helg <3

hva har du gjort i helgen ? <3

//martineee

MANDAG - NY UKE, NYE MULIGHETER!

Okei, det var litt random overskrift, men hadde ikke noe bedre, er ikke alltid like lett og finne overskrift faktisk -.-  hahah, men tilbake til det jeg har gjort i dag :) 

i dag har jeg vært på skole, like always, så etter skolen dro jeg på trening, som jeg ikke hadde noe lyst til i dag, og når vi starta sa morten (treneren) at vi skulle ha hard trening, den var kansje hardere  for andre men i dag var det ikke hardt for meg, sånn som det pleier, men jeg ble jo sliten så klart, men det var egentlig bare deilig, så angra ikke på at jeg dro på trening. men etter trening dro jeg hjem, spiste middag, og dusja, før jeg løp ned på teateret og hadde øvelse der. det gikk ganske fint det også :)  så nå er jeg litt sliten, så sov godt "allesammen."

bildet er fra fredag da jeg og Anna hadde fotoshoot :))

//martineee

OUTFIT 19.03.11

Jaa, hadde egentlig bare på meg det første jeg fant i dag tidlig men uansett, det er så lenge siden jeg har hatt outfit her på bloggen <3

så ikke akuratt så blid ut på bildene da, men....

genser\cardigan -  veromoda \\\  singlett - ginatricot \\\ bukse - veromoda  :)

hva syns du om outfiten ?

-martineee

LØRDAG :)

yes, da er det lørdag, noe som er både bra og drålig :)  haha, dårlig fordi da blir det kortere til helgen er over, haha, men uansett :))  får nyte den fordet da <3  

i dag sto jeg opp 08.45 (så tidlig på en lørdag, det er sykt)  men det var en grunn til det daa, fordi jeg skulle nemlig stå kakelotteri på rema 1000 fra 10.00 - 12.00 :)  til intekt for hvitebusser, med skolen, vi drar en eller annen gang i september, hahah, husker ikke datoen.  men senere i dag skal jeg være med søstra mi og kjøre mamma å noen venner av henne til nesodden, de skal på campingfest, haahh :)  jaja, ikke nen andre planer for dagen egentlig, men vi får se ! 

Jeg har netopp vært i butikken da, og gjett hva jeg kjøpte:

LILLA PÅSKEEGG !  Jeg elsker det, også kjøpte jeg powerade da, siden jeg ville prøve den gule, har bare smakt den blå, men jeg mener at den blå er best ! haha, kjempe intressant ;)jeg elsker lilla påskeegg :)

kansje det kommer outfit bilde etterpå , men jeg er ikke helt sikker <3

-martineee

MAMMA & PAPPA = 21ÅR

hahah, det høres dumt ut, men i dag har faktisk mamma og pappa vært gift i hele 21år. det er litt kult da, så gratulerer til dem :))

 
har desverre ikke noe bilde av bryllpet dems, eller mamma har det sikkert et sted, men uansett, dette er mamma og pappa, <3 (bare at mamma har brunt hår nå da, og hun kler det mye bedre, spør du meg)


 

ellers har jeg bare vært på skolen, og trening, har ikke rukket og gjort noe annet hittil, men nå må jeg gjøre lekser, også blir det vel bare og henge på pcèn og se på tv, wow, alltid en spennende dag, haha ! 

-hva vil du at jeg skal blogge om ?

-hva har du gjort i dag ?

=martineee

SMAKEBITKURS !

i dag har jeg vært på ulsrud videregående for og sjekke ut sånn videreutviklingsgreie (?)  jah, jeg sjekket ut helse og sosial og vi var ca. 20 stk, som gjorde det, fra skullerud, oppsal, bøler og lindeberg skole. vi gjorde en del øvelser, også snakket vi bare om yrket (helse og sosial) jeg syntes at det hørtes ganske greit ut egentlig, og tror jeg vil jobbe som noe innenfor helse, men er ikke sikker enda, jeg har jo 1år og noen månder til jeg må bestemme meg.

Som sagt var jeg på ulsrud (vi fikk ikke velge skole)  jeg har egentlig hørt masse negativt om den skolen, men etter bare en dag, så syntes jeg at det virket ganske greit der, og det virket ikke som noe dårlig skole, som alle skal ha det til. Jeg kan godt begynne der, det hadde egentlig vært ganske deilig, for da har jeg jo kort vei og slipper og stå opp så tidlig, haha, men jeg har jo lenge igjen til jeg må velge skole. Jeg skal dit i morra også, så får vi se hva vi skal gjøre da. men det kommer det mere om i morgen (forhåpentligvis) 

har du vært på smakebitkurs ?  

du kan jobbe som utrolig mye innenfor helse og sosialfag, og du har alltid jobb hvis du går den linjen. høres ikke det bra ut ?

-martineee

hunden min er fotogen!

har ikke hatt så mye og gjøre i dag, derfor har jeg ikke hatt noe og blogge om,. men jeg har tatt sykt mange bilder da. selvom 67 av dem var uintresangte så jeg sletta dem, hahah, men så tok jeg bilder av den lille vofsen min da, og han er så nydelig, kansje ikke så fotogen som det står i overskriften, men ikke alle hunder ser i kamera når man blir tatt bilde av da, eller hva ?

se på han da, nydelig !

ikke alle bildene kom med da, men jaja. han er søt da :)   jaa, dette inlegget var sykt kjedelig, jeg veit, men ville bare poste noe :) hahahah, nerd !  men uansett.

\\hvasynesduombildene?

-martineee

ROMMET MITT !

mange lurte på hvordan rommet mitt så ut, fikk bare dårlige bilder, siden det er så lite, men bilder ble det i allefall ; ))


tvèn og komoden !


speilet mitt!

klokka mi, som jeg har lagd\fiksa selv, og huske tavla mi : P

hylla mi, med litt saker på :)

den andre hylla.

senga, hyllene osv..

kommoden !

kommodene, døra (karmene skal males) og knaggen, osv..

vinduet inn til søstra mi sitt rom.

hyllene over kommoden :)  hahah!

film hylla mi!

hva syntes du om rommet mitt ?

-martineee

BILDER - UTE !

jeg var ute og tok noen bilder i stad, litt kjedelige da, men uansett !hva syns du om bildene ?

-martineee

THEA på norske talenter!

haloo, i går så jeg på norske talenter på TV. Det er jo så mange flinke med, og jeg veit allerede hvem som er min favortitt, haha,også så jeg meg selv og mange andre på skolen. for når dem spilte inn norske talenter var hele 9.trinn på skolen der og så på . det var så kult! Også er jo venninda våres med, thea! man så henne ikke så lenge i går, men man så henne i allefall. Jeg har jo sett dette før, men uanett.  Hun gikk ogå videre, så da ser vi henne jo i neste program :))

hun er helt syk altså, her er det noen bilder av hun:

under opptreden i holmenkollen 2011!

i syden ?

da hun var med på norske talenter i 2008, noen som husker hun ?

herlig!

så du på norske talenter ?  //  hvem heier du på ?

-martineee

Kjørt VS Kjørt : )

jah, jeg tok noen bilder av høytlivskjørt i stad, siden jeg elsker høytlivskjørt!    Dere må altså kommentere, hvilket kjørt dere liker best!

dette er nr: 1, 2, 3, 4


dette er:  5,6,7

dette er: 8, 9 og 10 !

hvilket kjørt likte du best ?    hadde ikke noe annet og blogge om, så det ble dette!  haha, i kveld skal jeg bare slappe av, se på tv, norske talenter osv.. kansje jeg ser meg selv,haha ^^

skal du se på norske talenter?

-martineee

pausen er over!

jaa, jeg tror dere har skjønt at jeg har hatt en pause i noen dager. men ja..  jeg kommer til og legge ut en del bilder i dag, for jeg får lånet kamera til søstra mi ( canon EOS 1000D ) hvis bildene blir bra da, så klart <3

jeg er ingen ekspert på å ta bilder, bare så det er sagt!

vil dere se bilder etterpå ?

-martineeilertsen