august 2011

min søsteeeer

hei, har ikke orka og blogge, retten og sletten, men har bare spilt cup i helgen, så ikke så mye spennende, men vi tapte mot laget vårt i stad da. hehe :) but anyways..

akkuratt nå er søsteren min (den nest eldste, henriette)  på vei til gol\hallingdal. hun skal på folkehøyskole, så nå blir jeg enebarn i ca. ett år. blir kansje koslig, men også ganske trist. heldigvis ser jeg henne om en uke, for da er komfirmasjonen min.  jeg kommer virkelig til og savne deg <3

dette er egentlig inlegg for søstra mi på en måte., men velger at dere kan se det hvis dere vil, haha <3

her er litt bilder:

 

da vi var små.

verdens beste <3

 

mamma, henriette og meg.

kypros, henriette og meg.

i kypros igjen :)

henriette og leander.

kos deg masse, glad i deg.

skolen ovenfra.jpg

tror hun skal bo ca. her :)

 

Kjempe glad i deg..

Barneeeevaaakt &#9829;

først var det en helt vanlig dag på skolen, så trening, helt vanlig der også, så dusja jeg også satt jeg barnevakt for mine to søte naboer.Theo og Max, de er bare 3 og 5år. cuteee. det var koslig da ♥ herlige unger.

edit; alle bildene vil bli veldig uklare.


theoMax


se så herlige..
'

her er noen bilder fra skolen..

haha, de viste ikke at jeg tok bilde. mohahah <3

yeah !

prøver og blogge, men blir ikke mye. siden det er mye skole og trening, men oppdaterer når jeg har tid, helt klartmartineeilertsen

 

 

 

 

 

skoleee !

hei hei, i dag var det 2.skoledag da. fikk lekser allerede i dag.. selvom det ikka var mye, så var det det for meg. hehe. skolen og lekser er det jeg har drevet med i dag. så har jeg bare handlet litt skolesaker (blyanter, linjal, osv..) På kvelden har jeg vært i kirken på sånn konfirmasjons greier, hehe. morsomt !

Også har jeg vært flink, satt på bokbind på noen av bøkene :)


mattebøkene, wuhu..mitt kule viskelær :)


gamle penalet. bruker det igjen :)

I morgen skal jeg først på skolen ---> trening ----> også barnevakt, så jeg veit ikke om det kommer inlegg i morgen. men jeg skal prøve. hvis ikke kommer det garantert på torsdag :)

  • hva syns du om bloggen min ?


-MartineE

this day and last day :)

hehe, blir mye av det samme nå ja. men ja :)

I går spilte jeg først kamp, vi vant og gikk videre. men tapte semifinalen med 1mål :( etterpå dro jeg til byen, møtte Anna, Madelen,Malin og Øyvind, vi skulle på kino, men det var tomt for biletter der. Så vi dro til lambertseter og sjekka der. der var det ledig heldigvis. Vi så på få meg på, for faen! den var litt spesiell, men samtidig morsom.........

             Tok med meg kamera men glemte batteriet i laderen, fail


 

I dag begynnte jo skolen, var trist fordi vi hadde minnestund for dem\det som skjedde på utøya og i oslo for en måned siden. men var koslig og møte vennene igjen :)  Etterpå har jeg bare vært ute og *loka* med Anna,Madelen og Rage, kooooslig..


madelen og meg på skolen i fjor :)

  • hva vil du jeg skal blogge mer om? er noe nytt du vil jeg skal skrive om ?
  • når starta du på skolen ?

  • MartineE

 

 

 

igår, idag, imorra ; )heihei. må bare si takk for at Anna var så snill og gjesteblogget : )

I går var jeg først ute med Anna, vi bare var litt på bøler sentret, og bare gikk rundt, koslig og se henne igjen, bruuun var hun også :( etter det var vi hos anna litt, så kom malin og da var vi hos meg, også skiftet jeg, så dro vi til bjørnholt hallen så spilte jeg kamp mot vålerenga, vi vant, men husker ikke stillingen.  (ble mye, så, også, uansett)  Etter alt dette var vi hos meg, bare satt på pcèn og skypet litt med folk ! Her er bilder fra vi var hos meg :)


de er ikke alltid glad i og bli tatt bilde av, mehehe :)søte jentene mine !


oidaa ?


hehehehehehehe.


skille til anna : O


fyfaen så jævlig, men dere tåler det :)  Tunga har blitt en *vane* på bilder, meheh.


Chatta med Michelle ; )

ble en del bilder...

I dag, har jeg spilt to kamper, måtte stå opp klokka 7 i ferien, halo :O hahah, vi tapte begge, men spilte greit, de var jo gode da :)  Etterpå har jeg bare vært på mc`donalds med Anna,Malin og Madelen, koooos. så har jeg bare slappet av på pc`n, wuup :)

I morra skal jeg først spille kamp, og da er det sånn vinn eller forsvinn, så hvis vi taper første kampen så er vi ute av cupèn -.- Etter det drar jeg på kino med noen folk, vi snakkes i morra tenker jeg, hadebraa <3

♥hva har du gjort denne helgen ?

♥Spiller du håndball, i såfall, er du med på hummel cup `?

♥ Gleder du deg til skolen, hvis du ikke allerede har startet da ?

-martineå halla

Ja, overskriften sier det meste. 

Tenkte egentlig bare at jeg skulle fortelle litt om denne herlige jenta som har denne bloggen!
Hun heter Martine, hvis du ikke visste det...

Jeg har gått på skole med Martine i 9 år, men jeg ble kjent med henne rundt 6 - 7 klasse. Martine er en helt herlig jente, som jeg er veldg veldig glad i! Hun er drømedama til alle gutter, og hun spiller håndball! Hva mer kan man be om? Vi har gjort så sykt mye morsomt og rart sammen, og vi sier alt til hverandre. Vi gjør alt mulig sammen, alt fra skoleturneringer i hånball (jeg ble tvunget med), kino, norway cup, overnattinger, loking, godteri... ja, you name it!
Du må bare bli glad i Martine, hun er helt herlig! Så her er litt bilder;

 


Skoleturnering i håndball! yeeee skullerudKarl Fredrik, Meg, Martine og Mats <3


Nøklevann en eller annen gang

søte folk assa


Jentami!

 

Muligens jeg kommer tilbake når Martine stikker til kypros... heheheh! 
- Vi snakkes! 

Anna
 

 

wuuuuuuup...

jepp, jeg er flink på disse overskriftene altså :) 

Hahaha, neida. men jeg sa egentlig at jeg skulle blogge i går etter trening. Men plutselig ble det bestemt at jeg skulle overnatte hos Helene. Det var koslig. Først var vi på smartclub og kjøpte litt godteri, også så vi på  3forskjellige filmer til klokka 3 elr noe :) så gikk vi og la oss. og sovna i halv 4 tiden. så det blei ikke så mye tid til pc da. men var koslig uansett. Hadde desverre ikke med kamera da ... Treninga i går gikk helt greit. Følte at jeg var helt ok. men laget har jo blitt bedre så jeg har litt og ta igjen, haha : )

meg og Helene på en jentekveld. hihi :)

I morgen skal jeg først møte Anna, siden hun kom hjem fra kreta i dag. nå er hun sikkert bruuuuuun -.-  men gleder meg masse til og se henne uansett. Etter og ha vært litt med henne skal jeg spille kamp (hummel cup)  så vi får se når i morgen jeg blogger, om det blir tidlig eller seint, men uansett :)

håndball

 

vi snakkes i morra da ; )

 

here is the reason...

i går så hadde jeg egentlig laget det lange innlegget til dere. Med mange bilder, hadde faktisk brukt 2timer på det. Men når jeg skulle laste det opp på bloggen, så datt internett ut og hele inlegget ble borte, og da gadd jeg ikke mer. så jeg beklager det :)

men jaja. etterpå skal jeg på trening da, haha, håper ikke det er sånn hard trening, med en gang, for da dør jeg : )  men i allefall, så skal jeg pakke baggen og sånt nå, så tenker jeg det kommer et inlegg etter treninga i dag!

                 

Annaaaaa. & meeeeeg <3

Anna kommer hjem i morgen, wuhu, nå er hun sikkert neger da, men uansett :) blir koslig og se henne igjen!

vi snakkes etterpå da.

IN TH`A CITY AGAIN..

heisaaaann, har ikke blogga i dag fordii.....

Først var jeg og mamma på XXL og kjøpte nye løpesko, ny håndball, og drikkeflaske, siden jeg begynner på håndball igjen i morgen. ( dere får høre hvordan det var og starte igjen, i morra)  her er det jeg kjøpte på XXL:etter det dro jeg til byen med Malin,Andrea,Madelen og Hodan. Vi spiste på mc`donalds også dro Andrea og Madelen hjem, så jeg Hodan og Malin bare gikk og titta på klææææær. Kjøpte bare en body for 29,- på bikbok. den får dere se senere, hihi : )  etter dette dro vi hjem og møtte Tora og Ida og var litt ute med dem. Her er bildene fra dagen.

 

en uke igjen ....

shit, er det bare jeg som syns denne sommerferien har gått fort ? Jah, jeg tenker at jeg har hatt en ganske bra sommerferie, siden den har gått fort. Går jo alltid fort når man har det gøy. Men samtidig har den ikke vært like fin..... Nå er det bare 1 uke igjen, til skolen starter, må snart pakke tingene, stå opp tidlig, masse lekser og alt det der, gruer meg samtidig som det blir koslig. Jeg skal jo begynne i 10.klasse, siste året på ungdomsskolen, så da må jeg vel kansje konsentrere meg litt mer :) sier jeg hvert år, men jaja....    vi får se hvordan det går : )


fra i sommer på nøklevann :)

når begynner dere på skolen?
gleder du deg? 
hvilken klasse begynner du i ?

jeg veit det har blitt ganske mye av det samme på bloggen i det siste, sånn som outfit innkjøp og det der hele tiden, men det skjer ikke så mye mer her egentlig :) Jeg har planer om og begynne på håndballen igjen da, på onsdag skal jeg mest sannsynlig prøve meg på en trening igjen. For dere som ikke veit det så har jeg hatt pause siden før sommerferien en gang, men nå skal jeg prøve igjen :) hihi. får se hvordan det blir ♥♥

Det jeg kjøpte meg når jeg var ute og handla i stad, kommer mest sannsynlig i morra.. Er ganske sliten i dag, så blir ikke lenge voken i dag! Med mindre facebook tar over styringen, sånn som den alltid gjør : )  Nå ble det veldig mye tullprat her, hadebraaaa!

Antrekk 15082011

jeg glemte og vise bilde av buksa jeg kjøpte meg i helgen, den skulle egentlig være med i det forrige inlegget, men dere får se den her på outfit bilde, er sikkert ikke så viktig for dere, men dere får se den uansett da :) Bukse fra Ginatricot // t-skjorte fra Cubus // tubebh fra Bikbok // veske fra H&M

Bildene er tatt før jeg fikset håret btw.
buksen kostet 49,- på ginatricot hvis noen lurte.siden jeg glemte den i forrige inlegg :)


 

innkjøp fra helgen..

her er det jeg kjøpte meg i helgen: Bildene ble utrolig dårlig, og jeg beklager det, hihi :
genser 399,- fra bikbok


t-skjorte fra cubus 49,-


hviskelær fra Nille 10,-


kjole, med blonder i ryggen 49,- fra carlings


kjede fra bikbok 79,90 ,-

hva syns du om innkjøpene ?

Har vært med mamma og søstra mi og shoppa litt i dag også men det kommer etterpå tenker jeg :)
Helgen min :)Ja,Jeg har som sagt vært på campingen i helgen.

FREDAG:

Det var egentlig ganske koslig der denne helgen. På fredag rundt 4tiden kom Thea og Jonas. Vi gjorde egentlig ikke så mye, spilte enspretten og litt sånn. men litt senere så ringte jeg til Fredrik, det er en kompis som jeg møtte i kypros i høstferien. Han kjenner noen som har camping der så han var på besøk hos dem, det var også fler på besøk der så dem skulle sove i telt\lavo på den øya som ligger ved campingplassen. Så jeg og Thea var hos\med dem resten av kvelden og bare satt på et fjell og pratet til halv sånn ca.1 så gikk jeg og la meg! det var en utrolig koslig kveld.   

7 herlige gutter ♥ kan man si


denne øya sov dem på!


LØRDAG:

Jeg,Thea og Jonas dro på Mosseporten, for og shoppe litt (innkjøpene kommer i et inlegg senere i dag) Vi var der i ca 4timer, spiste litt og bare gikk rundt. Når vi kom tilbake til campingen bare badet vi og slappet helt av i sola. Så dro vi til guttene på "øya"  der vi var i går. Var litt med dem og vi bare gikk litt rundt, satt i skogen og prata ++ ... Er utrolig hyggelig og være med folk man nesten ikke har sett på ett år, hihi  ♥Ja, og etter dette så jeg på film, med thea, mamma og søstra mi ♥

Alt dette var veldig kort fortalt, men har egentlig gjort mye mer. lovelovelovelovelove...Var en utrolig fin helg! Her er resten av bildene : )


fellesdoen

Thea er søt : )


Petter :)


vi fant forresten en gresshoppe, og den klatret over alt på meg og Thea! 


Til og med her, klatret den, også videre bak på skulderen min, spennende, eller hva ?


nydelige vofsen min!


halve campingvogna.


en gammel utedo i skogen, skummelt..


ikke mobb kroppen min, er første gang jeg legger ut meg selv i bikini her !! mohahah :)


dette var en liten softis, hvordan tror du en stor er da ? hahah, random !

dette ble et ganske langt inlegg, men dere får få noen sånne noen ganger : )

inkjøpene kommer senere!


cæmping + antrekk

Heeisann

I dag drar jeg en tur på campingen og blir der til søndag,jeg har desverre ikke nett der. Men jeg tar i allefall med kamera så dere får noen bilder når jeg er hjemme igjen.  Så kos dere i helgen!

Her er det jeg har på meg i dag:


Shorts fra gintricot // Body fra bikbok // Cardigan fra Bikbok // hårbånd fra H&M // armbånd fra glitter


Hva syns du ?

Jeg blogg i allefall igjen på søndag :)

Bilder fra kvelden ...dette er seriøst den\de rareste huskene jeg har sett !  

ikke akuratt de beste bildene, men hva syns du ?

kveldens antrekk + nye klær

 

Var som sagt i bursdag til den største søstra mi i dag, var veldig koslig :)  her er kveldens antrekk, har ikke bilder av det jeg hadde på meg tidligere i dag, men det er vel ikke så viktig !

 

åhh, her var jeg så utrolig fin på håret, haha :)


ehm, joda. Hva syns du ?

her er det jeg kjøpte meg i byen i stad ! 


shorts 49kr - ginatricot


kjole 49kr - ginatricot


bluse\skjorte 49kr - Cubus (bildene ble litt uklare, men det er lommer på hver side ved puppene også er den beige) haha, just so you know !

hva syns du om de nye klærne + antrekket ?


C I T Y

heihei, i dag skal jeg en tur til byen, med Søstra mi, og venninda henner + barnet til venninda ♥ Vi skal på Oslo city en tur, tror jeg : ) skal bare titte litt, kansje det blir noe nytt, hihi.  I kveld skal jeg en tur til den andre søstra mi, og feire bursdagen hennes (som er i morgen) sammen med, mamma, pappa,samboeren hennes, faren og moren til samboeren og den andre søstra mi, hehe.  Så da kommer det nok et inlegg litt senere i kveld. Så vi snakkes da ♥

 

                                                                                                                                              

 fra Allsang på grensen - Halden i sommer !

Marte lagde forresten nytt design til meg i går + header,Tusentakk :)) hva syns du om det ?

 

Guess what I got today ....

(blitsen ødela litt av kvaliteten på bildene)

wii, har ønsket meg iphone 4 lenge,  var egentlig ikke meningen at jeg skulle få det, var egentlig bare med fordi søstra mi skulle kjøpe seg det !  Etter at hun hadde kjøpt den og vi dro videre i andre butikker, så var det noe feil, jeg er egentlig ikke helt sikker på hva det var, men det er ikke så viktig. I såfall så var det noe sånn greier med sim kortet hennes eller noe, så hun fikk ny iphone. også fikk jeg den hun kjøpte først :)

Hihi, så nå har jeg iphone, selvom jeg ikke får brukt den før om 10 dager da, den er i allefall min nå !

hva syns du om Iphone ?

Leeeeenge sideeeeeeeeeeen

Hei, lenge siden jeg har vært her :)  har ikke hatt det like lett i det siste, men det vil jeg ikke snakke om her ...

i ferien har jeg vært i sverige, halden, på campingen (råde) og den siste uka på norway cup..Har altor mange bilder fra norway cup, så det er opp til dere om jeg skal legge dem ut  ! wuup wuup       I dag har jeg bare vært i byen sammen med Tora og Viktoria, det var utrolig koslig ! 
Jeg har hatt en utrolig fin men også litt dårlig sommerferie hittil  :)

hvordan har din ferie vært ?