oktober 2011

Hallingdal folkehøgskole !

Hallo :) nå er jeg på folkehøyskolen, der søstra mi går. Utrolig koslig, men det skjer noe hele tiden. Så jeg har egentlig ikke tid til og blogge nå -.- men hvis jeg får tatt noen bilder, så legger jeg dem ut når jeg kommer hjem. Hehe :) vi snakkes !

Innkjøp !

I dag har jeg vært i byen med Marte og Runa. Det var kjempe koselig. Titta i alle mulige butikker, og spiste på subway :)) herlig dag, må virkelig gjentas. her får dere i allefall dagens innkjøp.


topp fra bikbok -149,-genser fra bikbok -249,-skjorte fra bikbok - 299,-
++ at jeg kjøpte en genser på H&M men den skal jeg bytte, for den var ikke noe fin på (kjøpte den før jeg prøvde)

Hva synes du om innkjøpene ? Har du noe av dette selv?

 

jeg orker ikke..

jeg orker ikke og blogge for tiden. Det har skjedd en del ting i det siste. vil ikke fortelle det her. håper dere forstår. Kansje jeg forteller senere.  

Tilbake om ikke så altfor lenge :)


bildet fra arkivet

 

 

1 MÅNED IGJEEN!

Wuhu, da er det akuratt en måned til bursdagen min, 15år, hehe :) måtte bare fortelle det.

Jeg har ikke hatt blogglyst hver dag, men jeg gjør det når jeg ikke har annet og gjøre. Ellers bruker jeg dagene til det samme som før: skole -> trening -> lekser osv.. Nå skyper jeg med Anna. utrolig kult (vi har verdens beste humor)

skal forresten en tur i bølerhallen og se på treninga til jentene (basket) etterpå. tror jeg, får se om jeg gidder :)

 

skolen, Madelen søtaa !   vi er jævlig deilige, vi veit :)

hva har du gjort, skal du i dag ?

I`M BACK !

ja. hehehe... jeg kom egentlig hjem på fredag kveld. men orket ikke og blogge i går :) men nå er jeg forhåpentligvis tilbake. Har hatt det kjempe koselig. Masse sol, bading og god mat. hehe. ble også kjent med en del nye personer. Og noen kjente jeg fra før. Har kos meg masse! Vi har allerede bestilt tur til neste år. To uker, så det blir deilig.  For dere som ikke viste det så drar familien min til kypros hvert år på høsten. så jeg har vært der en del ganger. men her kommer en del av bildene :)
rommet til meg og mamma :)


søstrene mine bodde nede ..


mamma min <3

resten av bildene kommer senere - selvom jeg ikke legger ut alle så er det en del igjen ..

har du vært i kypros før ?

hva syns du om bildene ?

 

Moomoo

Utrolig kul overskrift :) hehe,akkurat nå sitter jeg på en resturang i byen i kypros. Den heter moomoo, derfor overskriften, intressant ;) det funker ikke og legge inn bilde når jeg blogger med mobilen, så dere får ikke det nå. Men jeg koser meg kjempe mye :) blitt brun også, men nå skal vi shoppe så vi snakkes senere,ikke lenge til jeg kommer hjem :) Har du det bra ?