desember 2011

FORMSPRING !

Da har jeg fiksa meg formspring, så da kan du følge meg der, evt. spørre meg noen spørsmål så er det bare og gå inn her, heheh..

-->  http://www.formspring.me/MartinEilertsen      <--

ja, var vel egentlig bare det jeg skulle, haha. men kommer et inlegg senere i dag også!!


bilde - FRA I FJOR ! bursdagen til madelen :)
martineee

Konkurranse - vinn redken produkter !!

jeg fant netopp en utrolig bra konkurranse, som jeg har meldt meg på - konkurransen holdes av Adam & Eva skolen! En skole jeg aldri har hørt om. Men den virker utrolig bra !

For og være med i konkurransen så må du skrive et inlegg på bloggen din, og sette inn denne koden her :

Når du har gjort dette vil altså denne videoen du ser her nede, komme inn i inlegget !

For og være med i konkurransen så må man altså ha en blogg  :)

-Hele 50 av dem som gjør dette, og har en aktiv blogg - vil i løpet av de neste 4 ukene bli valgt/trukket ut og få tilsendt pakkene og noe informasjon fra Adam og Eva Skolen gratis i posten! I tillegg trekkes det ut 3 heldige vinnere som vinner årsforbruk av Redken-produkter, tilpasset deres hårtype.    Dette er noe jeg i allefall har utrolig lyst på - er dette noe for deg så må du altså gå inn For å registrere at du er med i konkurransen  inn her å fylle ut et enkelt skjema.  i tilegg skrive et inlegg på bloggen din !!


adamkonk

KAKAO + FILM !

Har netopp laget meg en kopp med kakao, kom aldri så langt i stad -.-  så den ble lagd først nå! Men i allefall så sitter jeg sammen med mamma min og søstra mi og ser på one three hill . Elsker den serien, sykt bra. Anbefaler alle og se den :)iphonekvalitet !!

Martineee

tjoho

oppfinsom overskrift !! men det jeg skulle si var at søstra mi fått seg blogg.Jeg hjalp henne litt med design også videre, men nå blir den fin. hahah :)  bloggen er http://heilertsen.blogg.no/ <- TRYKK for og komme inn på den :)

Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden, skal lage meg kakao nå, se på tv med søstera mi og kose meg :)


martineee

INNKJØP DE SISTE DAGENE !

Har egentlig ikke shoppa så mye. Men det lille jeg har kjøpt legger jeg uansett ut. Så her kommer dem :
bluse fra bikbok - 99kr (50%)


en singlett fra bikbok - 99kr(50%)pysjamas fra bikbok - 149kr  ( hun dama slo inn feil, så jeg fikk den billigere, hehe)


denne genseren fikk jeg av Anna, den er sykt god og ha på + at det var skikkelig fin farge på den !!

hva syns du om det? har du noe av dette selv?

martineee

FIKSET PÅ DESIGNET !

Jeg har fikset litt på designet, siden det andre var helt herpa, det klikka hele tiden -.- kjipt ...  men jeg prøver med dette da, btw så skal ikke den headeren være der, det var bare et bilde jeg satt inn på 1min-Det er nemlig sånn at en utrolig hyggelig jente vil lage header til meg, men jeg må bare finne noen brukbare bilder først, haha :) så det kommer etterhvert. Men da veit dere i allefall at hvis designet er litt rotete så er det netopp fordi det ikke er ferdig enda (Y)  hahaha, måtte bare si det !


//gammelt bilde, men..

martinee

dagen i går & i dag !

i dag sov jeg og Anna til halv 1 - det var egentlig litt deilig! Resten av dagen har vi slappet av, også hjalp jeg Anna med og rydde i sminken hennes fordi hun har fått sånn sminkespeil på rommet , det ble superfint !! Nå når jeg kom hjem, har jeg møblert om på rommet mitt, bilder kommer i kveld eller i morgen, fordi jeg er for sløv til og ta bilder, orker ikke nå, hahaa :) sitter og ser på film med pappa og søstra mi, men bilder kommer senere, bildene som ble tatt hos Anna i natt/gårkveld tror jeg egentlig ikke skal ut på bloggen for de var ikke så fine ! hahaha !

men bilder av rommet kommer !!


Anna :)

 

 

shopping !!!

i dag har jeg vært på storo hele dagen, sammen med Anna - vi skulle egentlig shoppe, siden vi fikk så mye penger til jul.. mehehe :) men vi vant bare litt. Jeg fant bare en bluse, men salget varer lenge, hoho .....

Vi var også innom mc`donalds og spiste litt ! kom netopp hjem, så resten av dagen skal jeg være hos Anna også skal jeg sove her, så det blir koselig :) bilder og sånne ting kommer etterpå eller i morgen!hun dama her møtte vi inne på gina tricot - hun var litt spesiell -.-

værste bildene -.-  iphone kvalitet også !!!! :)

 

(dette inlegget skulle vært posta for 2 timer siden - men blogg.no ville ikke fungere)

 

FILM !

Har ingen spesielle ting og gjøre i dag. Syns det er så deilig og bare slappe helt av. Så nå skal jeg se på en film. Skulle egntlig se en kjærlighetsfilm, men den jeg ville se, fant jeg ikke. Og de andre kjærlighetsfilmene jeg har, fant jeg ikke -.- så jeg endte opp med denne !Easy A: er ikke helt sikker på hva den handler om, men en jente på high school, som forandrer seg. Også blir ikke alt som hun ville eller noe? hahah


hadde en del filmer og velge mellom. Men det ble denne da !! ( gikk ikke an og rotere bilde. wtf?)

Har du sett denne filmen før?

julegaveeeer!

jeg er utrolig fornøyd med det jeg fikk, fordi jeg ikke hadde noen sånne spesielle ønsker i år (sånn som jeg pleier) så fikk jeg så mye fint ! desverre er bildene veldig dårlig, for kamera mitt fant jeg ikke akuratt da !! -.-

menmen. here you go :
fikk dette speilet i hvitt - til og ha på rommet


Fra Henriette - mamma - Abbirami

Fra Anna - Mamma & pappa , den første er sånn gjennomsiktig i rygge, likte det veldig godt !sykt fine begge to :)


diverse ting fra venner og familie :) hahah !!! 

tights med strikk i livet (finere i virkeligheten) - mamma & pappa

skjerf fra madelen (finere i virkeligheten)


sekk - onkel    sengetøy - mamma & pappa

gavekort H&M - Mamma  - turid & jenny & frank , konvolutt med penger - mamma og pappa , gavekort som kan brukes i alle butikker i europa (elns) - Camilla & Thomas

i tilegg fikk jeg litt mer diverse ting som jeg glemte og ta med på bildene !!

superfornøyd, Tusen takk allesammen !! :)

gaveinlegget !

gaveinlegget kommer i morra. eller seint i kveld ! bildene er tatt, men jeg har litt og gjøre, tjoho ! Men det kommer :)


smiiiil - fra arkivet

 

dagen i går !

hadde en utrolig fin dag i går ! gidder ikke ramse opp det jeg gjorde. For jeg har sånn halvveis sagt det i forrige inlegg. Men koslig var det i allefall. Fikk supermye fint også, kjempe fornøyd med alt.

"Gaveinlegg" skal jeg lage etterhvert, så da kommer det senere i dag ! 

Ikveld skal jeg kose meg hjemme, med familie, i tilegg er alle valpene her, så det er koslig :)
julafaten når jeg var sånn 4-5år tror jeg !

Hadde du det koslig i går?

Julaften - outfit !

her kommer et inlegg, ganske fort ! Snart begynner den fantastiske kvelden, god mat, kos med familien og gaver. hoho :)  gleder meg like mye som jeg gjorde før ! Håper dere alle får en fin kveld. God jul

her er dagens kjole
kjole// cubus  belte// H&M  Ring// glitter  strømpebukse// H&M

Hva syns du?

Ha en fin kveld :)

 

dagen før dagen !

pleier egentlig og bare være hjemme med familie på lillejulaften, men i dag var jeg med Anna på julegave levering. Vi dro først til Andrea, og lenger kom vi ikke, hoho :) vi spiste taco og egentlig bare koset oss masse der, superkoslig! Nå har jeg bare koset meg med familien, slik vi pleier. spist den samme maten som vi alltid spiser på lillejulaften, men gleder meg til i morra, da selve dagen er. Hele dagen er liksom så koslig, starter med tre nøtter til askepott, og ja, de tradisjonelle programmene, også blir det god mat, gaver og diverse senere, åh,gleder meg!! Det kommer mest sannsynlig bilder av antrekket mitt i morra, men jeg får se. Et inlegg blir det, men ikke mye blogging, hoho :)


bilde fra overnatting med ine & frida.. tjoho

God jul :)

har dere noen tradisjoner på lille julaften?

hva skal du i morra ?

Dagens outfit

dagens outfit er egentlig ganske enkel. men har ikke gjort noe spennende i dag, har passet litt på valpene igjen. hehe, også har jeg handlet de aller siste julegavene (tror jeg)


Genser// Lindex   Bukse// Cubus  Sko//Dna  Ring//bikbok
 

Hva syns du ?

dagen i dag!

i dag har jeg vært barnevakt hele dagen, for 4 herlige valper..(søstra mine sine)Tispe 2

eller disse 6 passet jeg på, siden valpene er for små til og være alene.. dagen har vært utrolig kjedelig. har bare sitti der, kosa med dem, sett på tv og slappet av.  i tilegg ødela den ene valpen laderen til macbook`n min -.- haha ..

nå slapper jeg av, skal rydde rommet litt snart :)

Hva har du gjort i dag?

JULEFERIE

Selvom det er juleferie nå, noe som er veldig deilig. så har jeg egentlig ikke fått noe julestemmning, håper det kommer!! Men jo, siden det er ferie, så skal jeg prøve og blogge et inlegg hver dag, dette er noe jeg skal få til.. så får dere som vil ta en titt innom, hvis det er intressant for dere ;)

skal selvfølgelig prøve og blogge etter ferien også. men det er ikke alltid like gøy.. hehe :) menmen vi blogges i morra, er sliten jeg..høres det bra ut? kommer du til og ta en titt innom? hehe

har du julestemmning?

Overnatting med de kuleste ...

Da overnatter jeg hos Frida, med Ine. Superkos... I morra skal jeg spille kamp, men vi blogges mer i morgen kveld :)

SKOLEEEEEEEEEEE!!!

Sitter på skolen og jobber med mat og helse prosjekt, med Madelen, Hodan og Anna.  

Har egentlig hatt skikkelig deilig dag i dag, først 2timer film. Så spansk, også dette her. i tilegg slutter jeg 1 time før pga, jeg skal til legen, også til sverige med mamsen, shopping, wuhu !!!

så vi snakkes senere!  når jeg kommer hjem fra sverige !

bilder kommer også senere :)

BLÅFJELL

 

Sitter og ser på blåfjell, ser på det hvert år og har gjort det siden jeg var liten. det er så koslig, har noe med jula mi og gjøre. Tror jeg faktisk har alle episodene på film også.hehe :) men nok om det.

Jeg har jeg fått meg ny header igjen.. . blir så utrolig fort lei av dem. derfor jeg bytter så ofte, hehe :)  men nå har Madelen laget en til meg, superkoslig av henne. tusentakk !

søte madelèn min !!

hva syns dere om headeren?

 

dette inlegget er redigert i senere tid.