Samarbeid

SPØRSMÅLSRUNDE

Jeg skulle jo egentlig komme med video i dag, men da jeg begynnte å filme så ble det ikke så veldig bra fordi jeg har ikke noe ordentlig filmkamera enda. Så jeg får vente med det, desverre.

Men siden jeg har fått flere nye lesere den siste tiden tenkte jeg å starte en spørsmålsrunde, så spør om det dere lurer på.

Noe du lurer på?

FRAVÆR

har ikke blogget på noen dager. Grunnen er den at laderen til mac`en min ble ødelagt rett før helgen. Så jeg måtte bruke skole pc, den er så treig og jeg orket ikke blogge fra den. I tilegg har jeg vært med noen venner i helgen, jobbet med fremføringer og innleveringer. Men i dag har jeg fått kjøpt ny lader, så nå skal jeg prøve å få blogget igjen. I morgen begynner jeg og spille håndball igjen. Gleder meg til å starte opp igjen, har savnet det litt kjenner jeg. Men vi snakkes i morgen, for nå er jeg utrolig trøtt, så jeg tenker jeg legger meg snart!Alt du trenger til elektronikk!

Her om dagen kom jeg innom en veldig spessiell, men utrolig bra side. Siden har alt mulig man trenger til elektronikk.

Ikke bare det at dem har alt, men det er utrolig billig. Selv kjøpte jeg et kamerastativ, iphone-lader (knæsj Rosa), noen lykter til hunden min og to ipad penner. Alt dette fikk jeg for kun 156,-

Kamerastativ er noe jeg har vært litt i tvil om jeg skulle kjøpe. Men siden det kostet kun 86 norske kroner på denne siden, tenkte jeg at jeg bare kunne kjøpe det, uansett om det passer til kamera mitt eller ikke, i og med at det var så utrolig billig. Hadde jeg kjøpt det i en normal butikk her, så ville det nok kostet over 1000,-

Noe som var enda bedre var at det var gratis frakt.

HER finner du deksel til macbook
HER finner du morsomme og fine deksler til iphone
HER finner du iphone ladere i forskjellige farger.

 

Jeg kommer til og legge ut alt det jeg kjøpte, og hva jeg synes om det (om jeg er fornøyd, hva som var dårlig osv.) når jeg får pakken i posten. Tror den kommer på fredag. Men ellers finner du siden og mange andre produkter HER.

denne siden får du altså kule elektroniske produkter, i mange forskjellige farger som du kanskje ikke har sett før. Husk å sjekke prisene også!